Sök på Filmparadiset.se

Dela
Ännu en i raden av filmer som lägger mer fokus på dess A-listade skådespelare än vad man gör på historia och innehåll överlag. Här våldför man sig grovt på Heidi Murkoffs bästsäljande guide till att vara gravid och det smakar illa hela vägen kan jag lova. Här kasta man in Jennifer Lopez, Cameron Diaz och Elizabeth Banks som blivande mödrar i en film som räknar kallt med sin kvinnliga publik och deras mer verkliga upplevelser av att vara gravid. Men frågan är om kvinnor som är och varit gravida uppskattar dessa självcentrerade egoister till karaktärer som är långt ifrån trovärdiga eller roliga för den delen. Visst alla skådespelare är inte rakt igenom usel – Jennifer Lopez lyckas bitvis övertyga i sin roll. Men överlag så är detta en ganska morbid historia där man till och med slänger in öknamn för sina blivande barn. Att skaffa och föda barn är nog överlag inte något att skratta åt…och allra helst inte om det görs på det här viset!

Köp eller hyr: Discshop, Cdon, Lovefilm

Dålig
4

Summary

Total Rating

4.0
Taggar:
Tommy

Läs mer om mig på min Om-sida.

  • 1

Du gillar kanske också

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *