Sök på Filmparadiset.se

Vinn underbara filmen PHILOMENA på blu-ray!!

Dela

[singlepic id=10320 w=590]

Scanbox har haft vänligheten att ge oss tre ex av filmen ”Philomena” på blu-ray! Och vi kör naturligtvis igång en tävling på dem!

En verklighetsbaserad historia om Philomena som i 50 år burit på hemligheten om den son hon födde som mycket ung på ett kloster i Irland. Tillsammans med den cyniska journalisten Martin Sixsmith beger hon sig till USA i förhoppningen att lyckas finna sonen där.

[jbox jbox_css=”border:6px solid #7c7c7c;padding-left:2em;” vgradient=”#dfdfdf|#ffffff” title=”Hur tävlar jag?” radius=”10″ radius=”50″ shadow=”15″]

För chansen att lägga vantarna på filmen behöver du bara svara på en fråga och lämna ditt svar i en kommentar här nedanför!

I en av huvudrollerna ser vi underbara Judi Dench. På senare år har hon blivit än mer populär då hon tagit sig an en ikonisk karaktär i en av de populäraste filmfranchiserna som finns. Men vad heter hennes karaktär i dessa filmer…kort och gott?

[/jbox]

[jbox jbox_css=”border:6px solid #7c7c7c;padding-left:2em;” vgradient=”#dfdfdf|#ffffff” title=”När slutar tävlingen?” radius=”10″ radius=”50″ shadow=”15″] Tävlingen pågår till den 6 april 12.00. Vinnarna dras med hjälpa av Randompicker, vinnarna kontaktas via mejl och kommer även att presenteras här på sidan. [/jbox]

[jbox jbox_css=”border:6px solid #7c7c7c;padding-left:2em;” vgradient=”#dfdfdf|#ffffff” title=”Extra chans att vinna!” radius=”10″ radius=”50″ shadow=”15″] Vi dubblar din chans att vinna i denna tävling om du delar den på din Facebooksida eller i din blogg! Glöm inte att skriva att du delat och bifoga en länk i kommentaren! [/jbox]

Om du inte vinner filmen kan du köpa/hyra den genom att följa länkarna här nedan:

discshop logo [singlepic id=10320 w=80 float=left] Philomena
cdon logo [singlepic id=10320 w=80 float=left] Philomena

Trailer:
httpv://www.youtube.com/watch?v=rG3QP8foCvg

© 2014 Scanbox
Taggar:
Tommy

Läs mer om mig på min Om-sida.

  • 1

Du gillar kanske också