Sök på Filmparadiset.se

Tävling: Vinn Hundraåringen på blu-ray signerad av Robert Gustafsson!!

Dela

[singlepic id=11405 w=590]

Disney Sverige har haft vänligheten att ge oss ett signerat (av Robert Gustafsson) ex av ”Hundraåringen” på blu-ray och två osignerade! Och vi kör naturligtvis igång en tävling på dem!

Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann med Robert Gustafsson i huvudrollen är jättesuccén som lockade över 1,5 miljoner besökare till biograferna och vann BIO PUBLIKENS PRIS vid Guldbaggegalan 2014. Filmen är baserad på Jonas Jonassons internationella boksuccé och har regisserats av Felix Herngren.

Allan Karlsson (Robert Gustafsson) hamnar efter ett långt och händelserikt liv på ålderdomshem där man förbereder firandet av hans hundraårsdag. Men Allan som inte är intresserad av något firande smiter istället ut genom fönstret och hamnar mitt i ett äventyr där ett kriminellt gäng, en väska full av pengar, en elefant och en inkompetent polis är inblandade. För de flesta hade detta förmodligen varit livets största äventyr, men för Allan som har en minst sagt explosiv bakgrund och spelat en nyckelroll i några av historiens viktigaste händelser är det ungefär som vanligt. För Allan är det helt enkelt så att ”det är som det är” och bara han får en sup då och då så får det ”bli som det blir”!

[jbox jbox_css=”border:6px solid #7c7c7c;padding-left:2em;” vgradient=”#dfdfdf|#ffffff” title=”Hur tävlar jag?” radius=”10″ radius=”50″ shadow=”15″]

För chansen att lägga vantarna på filmen behöver du bara svara på en fråga och lämna ditt svar i en kommentar här nedanför!

Vilket år släpptes boken som filmen bygger på?

A. 2008
B. 2009
C. 2010

1:a pris: Ett signerat exemplar av ”Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann” på Blu-ray
2-3:e pris: Ett exemplar av ”Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann” på Blu-ray

[/jbox]

[jbox jbox_css=”border:6px solid #7c7c7c;padding-left:2em;” vgradient=”#dfdfdf|#ffffff” title=”När slutar tävlingen?” radius=”10″ radius=”50″ shadow=”15″] Tävlingen pågår till den 28 april 12.00. Vinnarna dras med hjälpa av Randompicker, vinnarna kontaktas via mejl och kommer även att presenteras här på sidan. [/jbox]

[jbox jbox_css=”border:6px solid #7c7c7c;padding-left:2em;” vgradient=”#dfdfdf|#ffffff” title=”Extra chans att vinna!” radius=”10″ radius=”50″ shadow=”15″] Vi dubblar din chans att vinna i denna tävling om du delar den på din Facebooksida eller i din blogg! Glöm inte att skriva att du delat och bifoga en länk i kommentaren! [/jbox]

Om du inte vinner filmen kan du köpa/hyra den genom att följa länkarna här nedan:

discshop logo [singlepic id=11405 w=80 float=left] Hundraåringen
cdon logo [singlepic id=11405 w=80 float=left] Hundraåringen

Trailer:
httpv://www.youtube.com/watch?v=pjiJ1cL3Uss

Copyright 2014: © Buena Vista © Nice FLX Pictures
Taggar:
Tommy

Läs mer om mig på min Om-sida.

  • 1

Du gillar kanske också