Sök på Filmparadiset.se

Vinn Twin Peaks: The Entire Mystery på blu-ray!!!

Dela

[singlepic id=12484 w=590]

Fox-Paramount Home Entertainment har haft vänligheten att ge oss ett ex av ”Twin Peaks: The Entrie Mystery” på blu-ray! Och vi kör naturligtvis igång en tävling på den!

Innehåller samtliga avsnitt av TV-serien; samt både amerikanska och internationella versionen av seriens pilotavsnitt., Log Lady-introduktioner till samtliga avsnitt, nya dokumentärer och mängder med övrigt extramaterial.

Blu-ray-boxen innehåller även en helt ny director cut-version av filmen ”Twin Peaks: Fire Walk With Me”, mastrad i 4K, som innehåller ca 90 minuter borttagna/alternativa scener och som ger en ny fascinerande infallsvinkel på mysteriet.

[jbox jbox_css=”border:6px solid #7c7c7c;padding-left:2em;” vgradient=”#dfdfdf|#ffffff” title=”Hur tävlar jag?” radius=”10″ radius=”50″ shadow=”15″]

För chansen att lägga vantarna på boxen behöver du bara svara på en fråga och lämna ditt svar i en kommentar här nedanför!

Twin Peaks är för många en av de bästa tv-serie som någonsin gjorts (även för mig) men från början hette serien något annat, men vad?

[/jbox]

[jbox jbox_css=”border:6px solid #7c7c7c;padding-left:2em;” vgradient=”#dfdfdf|#ffffff” title=”När slutar tävlingen?” radius=”10″ radius=”50″ shadow=”15″] Tävlingen pågår till den 29 juli 12.00. Vinnarna dras med hjälpa av Randompicker, vinnarna kontaktas via mejl och kommer även att presenteras här på sidan. [/jbox]

[jbox jbox_css=”border:6px solid #7c7c7c;padding-left:2em;” vgradient=”#dfdfdf|#ffffff” title=”Extra chans att vinna!” radius=”10″ radius=”50″ shadow=”15″] Vi dubblar din chans att vinna i denna tävling om du delar den på din Facebooksida eller i din blogg! Glöm inte att skriva att du delat och bifoga en länk i kommentaren! [/jbox]

Om du inte vinner boxen kan du köpa den genom att klicka på logotyperna här nedan:

[singlepic id=12485 w=80 float=left] discshop logo
cdon logo

Trailer:
httpv://www.youtube.com/watch?v=oo1HadKt14s

The Missing Pieces:
httpv://www.youtube.com/watch?v=g5EqPZMZO4s

Atmosfär:
[jwplayer player=”2″ mediaid=”23893″]

© 2014 Fox-Paramount Home Entertainment
Taggar:
Tommy

Läs mer om mig på min Om-sida.

  • 1

Du gillar kanske också