Sök på Filmparadiset.se

Vinn biobiljetter till Liam Neesons A Walk Among the Tombstones!!

Dela

[singlepic id=12120 w=590]

Scanbox Entertainment har haft vänligheten att ge oss 10 biobiljetter till filmen ”A Walk Among the Tombstones”!! Och vi kör naturligtvis igång en tävling på dem! Fem lyckliga vinnare får två biljetter vardera! Filmen har svensk biopremiär den 17 oktober!

Actionstjärnan Liam Neeson är tillbaka för ett nytt uppdrag!

Den före dette New York-polisen Matt Scudder (Liam Neeson) arbetar numera som en olicensierad privatdetektiv helt utanför lagen. Scudder behöver alla uppdrag han kan få och går därför motvilligt med på att hjälpa en heroinlangare (Dan Stevens) att finna de män som kidnappat hans fru. Under sina efterforskningar inser Scudder att det inte är första gången som förövarna kidnappat någon och då ledde det till brutala mord. Han inser också att tiden håller på att rinna ut och att det inte går att ta hänsyn till vad som är rätt och fel.

[jbox jbox_css=”border:6px solid #7c7c7c;padding-left:2em;” vgradient=”#dfdfdf|#ffffff” title=”Hur tävlar jag?” radius=”10″ radius=”50″ shadow=”15″]

För chansen att lägga vantarna på biobiljetterna behöver du bara svara på en fråga och lämna ditt svar i en kommentar här nedanför!

Att Liam Neeson är från Irland vet nog de flesta, men vad heter staden han kommer ifrån?

[/jbox]

[jbox jbox_css=”border:6px solid #7c7c7c;padding-left:2em;” vgradient=”#dfdfdf|#ffffff” title=”När slutar tävlingen?” radius=”10″ radius=”50″ shadow=”15″] Tävlingen pågår till den 12 oktober 12.00. Vinnarna dras med hjälpa av Randompicker, vinnarna kontaktas via mejl och kommer även att presenteras här på sidan. [/jbox]

[jbox jbox_css=”border:6px solid #7c7c7c;padding-left:2em;” vgradient=”#dfdfdf|#ffffff” title=”Extra chans att vinna!” radius=”10″ radius=”50″ shadow=”15″] Vi dubblar din chans att vinna i denna tävling om du delar den på din Facebooksida eller i din blogg! Glöm inte att skriva att du delat och bifoga en länk i kommentaren! [/jbox]

Trailer:
httpv://www.youtube.com/watch?v=O6Ttj9tXzCA

Bildgalleri:

© 2014 Scanbox Entertainment
Taggar:
Tommy

Läs mer om mig på min Om-sida.

  • 1

Du gillar kanske också