Sök på Filmparadiset.se

Dela

[singlepic id=18361 w=590]

Fox-Paramount Home Entertainment har haft vänligheten att ge oss tre ex av filmen ”Draktränaren 2” på blu-ray! Och vi kör naturligtvis igång en tävling på dem!

I Draktränaren 2 återser vi vikingapojken Hicke och hans trogna drake Tandlöse. Det två är nu oskiljaktiga, och medan de andra i gänget utmanar varandra i den nya sporten drakracing, ger sig duon istället ut på flygturer för att upptäcka nya världar.  Under ett av sina äventyr hittar de en hemlig isgrotta där det bor hundratals vilda drakar och en mystisk drakryttare. De två vännerna befinner sig plötsligt mitt i en strid för att bevara freden och de inser att bara tillsammans är de starka nog att förändra framtiden för både människor och drakar.

[jbox jbox_css=”border:6px solid #7c7c7c;padding-left:2em;” vgradient=”#dfdfdf|#ffffff” title=”Hur tävlar jag?” radius=”10″ radius=”50″ shadow=”15″]

För chansen att lägga vantarna på filmen behöver du bara svara på en fråga och lämna ditt svar i en kommentar här nedanför!

Filmerna om Hicke och Tandlöse baseras löst på böckerna skriven av, ja vad heter författaren?

[/jbox]

[jbox jbox_css=”border:6px solid #7c7c7c;padding-left:2em;” vgradient=”#dfdfdf|#ffffff” title=”När slutar tävlingen?” radius=”10″ radius=”50″ shadow=”15″] Tävlingen pågår till den 16 november 12.00. Vinnarna dras med hjälpa av Randompicker, vinnarna kontaktas via mejl och kommer även att presenteras här på sidan. [/jbox]

[jbox jbox_css=”border:6px solid #7c7c7c;padding-left:2em;” vgradient=”#dfdfdf|#ffffff” title=”Extra chans att vinna!” radius=”10″ radius=”50″ shadow=”15″] Vi dubblar din chans att vinna i denna tävling om du delar den på din Facebooksida eller i din blogg! Glöm inte att skriva att du delat och bifoga en länk i kommentaren! [/jbox]

Om du inte vinner filmen kan du köpa/hyra den genom att klicka på logotyperna här nedan:

[singlepic id=18361 w=80 float=left] discshop logo
cdon logo

Trailer:
httpv://www.youtube.com/watch?v=QtCMr6OIM2I

Första 5 minuterna av filmen:
httpv://www.youtube.com/watch?v=t6qnM8JR0zM

© 2014 Fox-Paramount Home Entertainment
Taggar:
Tommy

Läs mer om mig på min Om-sida.

  • 1

Du gillar kanske också