Sök på Filmparadiset.se

Vinn Förr eller senare exploderar jag på blu-ray!

Dela

[singlepic id=18366 w=500]

Fox-Paramount Home Entertainment har haft vänligheten att ge oss tre ex av filmen ”Förr eller senare exploderar jag” på blu-ray! Och vi kör naturligtvis igång en tävling på dem!

I Förr eller senare exploderar jag ser vi Shailene Woodley och Ansel Elgort gestalta två unga älskande i en berättelse som får oss att både gråta och skratta, och bok- och filmfans över hela världen vallfärdade till biosalongerna.

Hazel (Shailene Woodley) och Gus (Ansel Elgort) delar samma sarkastiska humor och de är båda lika skeptiska mot det konventionella – detta och kärleken till varandra tar dem ut på ett oförglömligt livsäventyr. Även om de står inför olika utmaningar i livet är det deras mod och hängivenhet till varandra som bevisar att även om livet inte är perfekt så kan kärleken ändå vara det.

[jbox jbox_css=”border:6px solid #7c7c7c;padding-left:2em;” vgradient=”#dfdfdf|#ffffff” title=”Hur tävlar jag?” radius=”10″ radius=”50″ shadow=”15″]

För chansen att lägga vantarna på filmen behöver du bara svara på en fråga och lämna ditt svar i en kommentar här nedanför!

Filmen är baserad på en bok skriven av John Green. Vilket år släpptes boken?

[/jbox]

[jbox jbox_css=”border:6px solid #7c7c7c;padding-left:2em;” vgradient=”#dfdfdf|#ffffff” title=”När slutar tävlingen?” radius=”10″ radius=”50″ shadow=”15″] Tävlingen pågår till den 16 november 12.00. Vinnarna dras med hjälpa av Randompicker, vinnarna kontaktas via mejl och kommer även att presenteras här på sidan. [/jbox]

[jbox jbox_css=”border:6px solid #7c7c7c;padding-left:2em;” vgradient=”#dfdfdf|#ffffff” title=”Extra chans att vinna!” radius=”10″ radius=”50″ shadow=”15″] Vi dubblar din chans att vinna i denna tävling om du delar den på din Facebooksida eller i din blogg! Glöm inte att skriva att du delat och bifoga en länk i kommentaren! [/jbox]

Om du inte vinner filmen kan du köpa/hyra den genom att klicka på logotyperna här nedan:

[singlepic id=18366 w=80 float=left] discshop logo
cdon logo

Trailer:
httpv://www.youtube.com/watch?v=_ToPeVSUXH0

© 2014 Fox-Paramount Home Entertainment
Taggar:
Tommy

Läs mer om mig på min Om-sida.

  • 1

Du gillar kanske också