LADDAR

Sök på Filmparadiset.se

Biotoppen v 22

Dela

För en gångs skull är jag både förvånad och glad över att se den nya Biotoppen! Trodde aldrig att “Mad Max: Fury Road” skulle få stryk av en film som “San Andreas” och blir ganska glad över det då jag älskar katastroffilmer! Ny på listan är även Ben Stiller filmen “While We’re Young” medan årets hitintills hetaste film “Fast & Furious 7” dykt till 10:e plats.

Denna vecka har vi fem nya filmer som får premiär! Några storfilmer finns det här som mycket väl kan utmana topplaceringarna på listan! Här har vi så “1001 Gram“, “Insidious: Chapter 3“, “Kikis expressbud“, “Spy” och “The Age of Adaline“. Här ser jag tre filmer som kan utmana toppen på listan; “Insidious: Chapter 3” och komedin “Spy” och jag tror faktiskt att mangaadaptionen “Kikkis expressbud” kan överraska! Men hur det blir med det, ja det får vi se nästa måndag!!

Tills nästa vecka, väl mött i biomörkret!

Denna vecka: Förra veckan: Trend:
1 (NY) sanandreas_annonser.indd San Andreas

Efter att en förödande jordbävning ödelagt stora delar av Kalifornien lämnar räddningspiloten Ray (Dwayne Johnson), tillsammans med sin ex-fru, kaoset i Los Angeles för att bege sig mot San Fransisco i hopp om att kunna rädda sin dotter. När de tror att det värsta är över har det bara börjat…

Arrow Up
2 (1) 311423id1a_MadMaxFuryRoad_Teaser_2ndLook_Intl_27x40_1Sheet.indd Mad Max: Fury Road

George Miller, hjärnan och regissören bakom de kultförklarade Mad Max-filmerna är nu tillbaka med en ny banbrytande film om vägkrigaren Max Rockatansky (Tom Hardy). Mad Max har efter allt som hänt bestämt sig för att vandra ensam för att överleva, men då ett högoktanigt vägkrig bryter ut tvingas han slå sig ihop med en grupp rebeller ledda av Imperatorn Furiosa (Charlize Theron). I övriga roller ser vi Nicholas Hoult, Hugh Keays-Byrne med flera.

Arrow Down
3 (2) Tomorrowland Tomorrowland

Från Disneys Oscar®-vinnande Brad Bird kommer detta mystiska äventyr, med George Clooney i huvudrollen. Frank (Clooney) och den vetenskapsintresserade tonåringen Casey (Britt Robertson) beger sig ut på ett farligt uppdrag för att avslöja hemligheten bakom en gåtfull plats i rymden som kallas för “Tomorrowland.” Det de måste göra förändrar världen – och dem själva – för alltid.

Arrow Down
4 (3) Pitch Perfect 2 Pitch Perfect 2

Anna Kendrick och Rebel Wilson återvänder i rollerna som Beca och Fat Amy, i uppföljaren till komedin Pitch Perfect (2013). Här får vi följa dem under det sista året på Barden University.

Arrow Down
5 (4) Avengers Age of Ultron Avengers: Age of Ultron

Från Marvel Studios kommer nu “Avengers: Age of Ultron,” den episka uppföljaren till den största superhjälte-filmen genom tiderna. Jordens mäktigaste hjältar; Iron Man, Captain America, Thor, Hulk, Black Widow och Hawkeye bär jordens öde på sina axlar. När den ondskefulla Ultron dyker upp är det upp till Avengers att stoppa honom från att få igenom sina fruktansvärda planer. En obehaglig allians och ett oväntat beslut bereder vägen för ett episkt och unikt äventyr.I rollerna ser vi Scarlett Johansson, Chris Evans, Chris Hemsworth, Robert Downey Jr, Mark Ruffalo, Jeremy Renner, Samuel L. Jackson och James Spader som Ultron

Arrow Down
6 (NY) 2x43_WWY_plugg.indd While We’re Young

Josh och Cornelia är ett urbant 40-årskrisande par i New York, som precis insett att alla runt omkring dem skaffar familj och slår sig till ro. När de lär känna ett ungt hipsterpar, överger de snabbt sina jämnåriga bekanta, och låter sig istället fyllas av sina unga vänners hämningslösa spontanitet och äventyrslust. Noah Boaumbach har här målat ett underhållande socialt porträtt av New Yorks kreativa medelklass, där han lyckats fånga den märkliga, uppochnervända logiken hos dagens urbana trendsättare: de äldre sitter klistrade vid sina pulsklockor och Ipads, medan de yngre gräver fram gamla retrovinyler och VHS-kassetter.

Arrow Up
7 (6) Home Home

I komedin HOME invaderar en fredlig grupp utomjordingar jorden och använder det som ett gömställe från sina fiender. När en obetydlig utomjording råkar avslöja deras gömställe måste han ge sig av tillsammans med en tonårstjej på en fartfylld jorden-runt-resa för att ställa allt till rätta. De två blir otippade polare och vår hjälte från yttre rymden får nu lära sig vad det verkligen innebär att vara människa.

Arrow Down
8 (5) Poltergeist 2015 Poltergeist

Onda krafter hemsöker familjen Bowens hus och de skrämmande attackerna eskalerar. När den yngsta dottern blir tillfångatagen samlas familjen i ett försök att rädda henne innan hon försvinner för alltid.

Arrow Down
9 (10) Annie Annie

ANNIE är en föräldralös flicka som bor hos en elak styvmor, tillsammans med andra barn i samma situation. Hennes liv förändras dock när hon möter den ensamme, stenrike borgmästarkandidaten, Benjamin Stacks. ANNIE är filmatisering av Broadway-musikalen med samma namn. Den har tidigare getts ut som film 1982 och 1999.

Arrow Up
10 (7) Fast and Furious 7 Fast & Furious 7

I den 7:e delen av succéserien dyker en ny karaktär upp, Ian Shaw (Jason Statham), som ska hämnas på de som är ansvariga för hans brors död – Dominic Toretto och hans gäng.

Arrow Down

(Tidigare veckas placering inom parentes)

Källa: Filmägarnas Kontrollbyrå AB

 

Taggar::
Tommy

Läs mer om mig på min Om-sida.

  • 1

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *