LADDAR

Sök på Filmparadiset.se

Dwayne Johnson spelar huvudrollen i remaken på Big Trouble in Little China

Dela

Som vi skrev tidigare under kvällen på vår Facebooksida så är en remake av “Big Trouble in Little China” på gång och nu har vi fått lite mer info från The Wrap som rapporterar att Dwayne Johnson kommer ta över rollen som Jack Burton, en roll som spelades suveränt av Kurt Russell i originalet från 1986.

Originalet regisserades av John Carpenter, med ett manus skrivet av Gary Goldman och David Z. Weinstein, som såg historien som en western. The Adventures of Buckaroo Banzais W.D. Richter togs in för att uppdatera historien till vår tid. Och den handlade slutligen om Burton, en amerikansk långtradarchaffis, som efter att ha besökt en vän i San Franciscos Chinatown, blir indragen i en övernaturlig strid mellan de goda och det onda.

Ashley Miller och Zack Stentz, bäst kända för att ha skrivit “X-Men: First Class“, kommer att skriva manuset till den nya filmen, vilken kommer att produceras av Dany Garcia, Hiram Garcia och Johnson själv. Enligt källan är originalfilmen en av Johnsons favorit filmer.

Personligen gillar jag inte denna nyhet något vidare! Missförstå mig rätt, jag hade gillat om man gjort en uppföljare på filmen med dess originalskådisar och John Carpenter bakom rodret. Men att göra en remake och ha Johnson i huvudrollen…nej det accepterar jag inte!

Taggar::
Tommy

Läs mer om mig på min Om-sida.

  • 1

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *