LADDAR

Sök på Filmparadiset.se

Dela

Med premiären av “Ant-Man” bara två månader bort har Marvel släppt dussinet nya bilder från filmen inkluderat en första titt på David Dastmalchians Kurt. Spana in dem i galleriet här nedanför!

I ”Ant-Man” ser vi Paul Rudd (This is 40, They Came Together), Evangeline Lilly (“LOST,” The Hobbit: The Battle of the Five Armies), Corey Stoll (This is Where I Leave You, Non-Stop) och Michael Douglas (The Game, And So It Goes) och ger oss en av skaparna till Avengers på film för första gången.

Med en otrolig förmåga att krympa i storlek men öka i styrka måste mästertjuven Scott Lang (Rudd) ta till sig sin inre hjälte och hjälpa sin mentor, Dr. Hank Pym (Douglas), att skydda hemligheten bakom hans spektakulära Ant-Man dräkt från en ny generation av växande hot. Det står inför vad som ser ut att vara ett omöjligt uppdrag i och med att Pym och Lang måste planera och lyckas med deras största kupp för att rädda världen.

I filmen ser vi också Judy Greer, Bobby Cannavale, Michael Pena, Martin Donovan, Wood Harris, John Slattery, Gregg Turkington, Abby Ryder Fortson, David Dastmalchian och T.I. Ant-Man är skriven av Edgar Wright, Joe Cornish, Andrew Barrer, Gabriel Ferrari och Adam McKay. Premiär blir det den 17 juli 2015.

Taggar::
Tommy

Läs mer om mig på min Om-sida.

  • 1

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *