LADDAR

Sök på Filmparadiset.se

Independence Day 2 får en ny titel och andra godsaker från nattens presskonferens!!

Dela

Inspelningen av Roland Emmerich nya film ”Independence Day 2” pågår för fullt och under gårdagen så tog man sig tid att bjuda fansen på en livesänd presskonferens där man bland annat avslöjade filmens titel som nu är ”Independence Day: Resurgence”!

Vi fick en hel del kött på benen via denna presskonferens och här fick vi veta att första filmens händelser omnämns i den nya som ”War of 1996” och att den nya filmen till viss del kommer handla om generationen som växt upp efter det stora kriget.

Roland Emmerich berättar att han länge varit tveksam till en uppföljare men att hans arbete med filmen ”2012” fick honom att ändra sig. Den nya filmen utspelar sig under 2016 och Jeff Goldblums karaktär David Levison är nu chef för jordens försvar. Vi har i filmen även fått en ny president i Sela Wards Lanford, en långt mer påstridig president än Bill Pullmans president Whitmore. Med jordens nya försvar i form av Earth Space Defence så står vi redo för en ny attack om den skulle komma.

Filmen har dock inte Will Smith i rollistan då han tackade nej till att medverka ytan istället får vi se Jessie Usher som spelar Dylan Hiller, son till Will Smiths karaktär.

Under presskonferensen, som sändes från vad som ser ut som en militärbas, presenterade Roland Emmerich nya stridsflygplan som byggs med hjälp av utomjordingarnas teknologi.

I filmen ser vi också Liam Hemsworth, Maika Monroe, Bill Pullman och Vivica A. Fox som repriserar sina roller från första filmen. Svensk premiär blir det den 1 juli, 2016.

Här nedanför kan du spana in några bilder från inspelningen och är du intresserad av att se presskonferensen så kan du även se den här nedanför!

Taggar::
Tommy

Läs mer om mig på min Om-sida.

  • 1

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *