LADDAR

Sök på Filmparadiset.se

Unboxing: Loot Crate Juni 2015

Dela

[singlepic id=24789 w=590]

En aningens sent så kommer här vår Unboxing av junis Loot Crate som denna gång gick under temat “CYBER”. Och gillar du Terminator, ja då är detta lådan för dig! Och eftersom jag nu gillar Terminator så blev denna månads låda åtminstone hyfsad!

Låt oss så ta oss en titt på junimånads Loot Crate!

[singlepic id=24790 w=590]

[singlepic id=24791 w=590]

Naturligtvis finns Loot Crates egna lilla tidning med som innehåller en beskrivning av det som finns i lådan och diverse artiklar och intervjuer.

[singlepic id=24792 w=590]

[singlepic id=24793 w=590]

Det första vi hittar i lådan är Terminator Genisys Endo Skull Replica från Chronicle Collectibles – Vilken är exklusiv för Loot Crate och bjuder på en 1/2 modell av ett Terminator huvud. Detta är faktiskt en riktigt trevlig modell och den ser och känns riktigt välgjord ut. Vissa detaljer av den är handmålade så det säger ju lite om kvalitén på modellen.

[singlepic id=24794 w=590]

Även denna gång har man skickat med en t-shirt i lådan och det uppskattas verkligen! Denna gång är det en Prime T-Shirt från djkopet designs – Det är kul att man skickar med t-shirt så ofta som man gör just nu. Det ökar värdet på lådan en hel del och är en verkligen användbar grej att få. Denna gång är motivet en blandning av Optimus Prime och Tron. Riktigt nice faktiskt!

[singlepic id=24795 w=590]

Nästa grej är en Borderlands Zer0 Musmatta – En musmatta? På riktigt? Finns det någon som använder det nu för tiden? Inte direkt någon favorit även om motivet är tilltalande.

[singlepic id=24796 w=590]

Okej här kommer så en Terminator Genisys Brain Chip Nyckelring från Chronicle Collectibles – Faktiskt riktigt cool. Har alltid velat haft ett sådant här chip och nu har jag ett…även om det är i form av en nyckelring.

[singlepic id=24797 w=590]

[singlepic id=24798 w=590]

Okej vad är nu detta då? Battlestar Galactica Cylon Måltavlor från Quantum Mechanix – Okej två posters i form av kopior på måltavlor som visats i tv-serien. Det är väl trevligt att de använts i serien men kunde man inte ha kommit på något lite bättre?

[singlepic id=24799 w=590]

Nästa grej i lådan är ett Självlysande Kretskortspennskrin – Alltså ett pennskrin i form av en liten väska med motivet av kretskort på sig som dessutom är självlysande. Jippi jag som inte haft något att ha mina pennor i (obs ironi). Vilket skit ärligt talat!

[singlepic id=24800 w=590]

Sedan hittar vi Nerd HQ Klistermärken från The Nerd Machine – Vad är nu detta då? Detta är uppenbart reklam för vad än det är reklam för och inte en riktig pryl. Det är mycket av den här varan i lådorna och ibland blir det bara nog! Släng in sånt här skit i tidningen och låt oss slippa den i själva lådan! Där skall det vara riktiga grejor och inte reklam, skärpning!

[singlepic id=24801 w=590]

Sedan hittar vi Future Replicant Corporate Tygmärke från A-B Emblem – Detta är naturligtvis från “Blade Runner” och i sig en ganska cool om än inte särskilt användbar grej. På det så får vi även den allt mer irriterande knappen som visar upp månades tema…som om vi inte redan visste vad det var!

En hel del exklusiva grejor denna månad och en del riktigt bra med andra som var betydligt sämre. För mig blir det värt priset genom t-shirten, Terminator Genisys skallen och hjärnchippet från samma film! Resten känns som onödig utfyllnad och kunde lätt ha ersatts med något bättre!!!

Om du vill lära dig mer om Loot Crate och kanske vill införskaffa dig en egen låda, spana då in deras hemsida här! Du kan använda kupongkoden “SAVE10” för att spara 10% på de prenumerationsplaner som finns!

Foto: 2LR

Taggar::
Tommy

Läs mer om mig på min Om-sida.

  • 1

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *