LADDAR

Sök på Filmparadiset.se

Dela

[singlepic id=920 w=250 h=211 float=center]

[jbox jbox_css=”border:6px solid #7c7c7c;padding-left:2em;” vgradient=”#dfdfdf|#ffffff” title=”Blandade bilder från mässan” radius=”10″ radius=”50″ shadow=”15″] Här kommer lite blandade bilder från årets Helsingborg mässa!

Foto: Henrik Pejle, Lars Hummer, Per Valgreen

[/jbox]

[jbox jbox_css=”border:6px solid #7c7c7c;padding-left:2em;” vgradient=”#dfdfdf|#ffffff” title=”Nytt på mässan” radius=”10″ radius=”50″ shadow=”15″][singlepic id=29070 w=504] Sweden Rock kommer till SciFiWorld Helsingborg på Sundspärlan 17 – 18 oktober!!

Besök deras monter under mässan och tävla om presentkort värt 1000kr – ALLA som medverkar får en present!

Visste du att Sweden Rock Shop, powered by EMP, är så mycket mer än bara hårdrock? De har även mängder av prylar för dig som gillar Sci-Fi, fantasy, film, serier och spel!

[/jbox]

[jbox jbox_css=”border:6px solid #7c7c7c;padding-left:2em;” vgradient=”#dfdfdf|#ffffff” title=”Gäst på mässan” radius=”10″ radius=”50″ shadow=”15″][singlepic id=29069 w=504] Dennis Gustafsson kommer till SciFiWorld Helsingborg på Sundspärlan 17 – 18 oktober!

Dennis är skapare och upphovsmannen bakom Viktor Kasparsson-serierna!

[/jbox]

[jbox jbox_css=”border:6px solid #7c7c7c;padding-left:2em;” vgradient=”#dfdfdf|#ffffff” title=”Jurassic Park Jeep” radius=”10″ radius=”50″ shadow=”15″][singlepic id=28981 w=504] Det kommer en Jurassic Park jeep till SciFiWorld Helsingborg 17 – 18 oktober! Precis som dom man ser i “Jurassic Park” och nya “Jurassic World”!

Mer info hittar du på www.SciFiWorld.se

[/jbox]

[jbox jbox_css=”border:6px solid #7c7c7c;padding-left:2em;” vgradient=”#dfdfdf|#ffffff” title=”Gaming Zone” radius=”10″ radius=”50″ shadow=”15″][singlepic id=28874 w=504] Premiär för “SciFiWorld Gaming Zone” på Sundspärlan Helsingborg 17 – 18 oktober!

För första gången blir den en stor Gaming Zone på mässan i Helsingborg, med spel & turneringar i bl.a. “League of Legends”, “Hearthstone – Heroes of Warcraft”, “Tekken 6” och “Ultra Street Fighter IV”, allt i samarbete med Spelens Hus och Sverok!

Det blir mer ytor på Sundspärlan Helsingborg i år, och vår Gaming Zone har ett eget område i direkt anslutning till både foajén och mässhallen.

[/jbox]

[jbox jbox_css=”border:6px solid #7c7c7c;padding-left:2em;” vgradient=”#dfdfdf|#ffffff” title=”Gratis speltidningar” radius=”10″ radius=”50″ shadow=”15″][singlepic id=28875 w=504] Entréerbjudande från SciFiWorld och Åskfågeln: vi bjuder alla mässbesökare på Sundspärlan Helsingborg 17 – 18 oktober på ett gratisnummer av speltidningen Fenix!

Fyll i vår flyer på plats med namn och adress, så skickas det kommande nummret hem till dig gratis!

Du förbinder dig inte till någon prenumeration och du behöver inte säga upp någonting.

Speltidningen Fenix skriver om sällskapsspel och nördkultur i alla former. Här hittar du intervjuer och recensioner, men också intressanta artiklar, kompletta äventyr och ibland helt fristående spel.
[/jbox]

[jbox jbox_css=”border:6px solid #7c7c7c;padding-left:2em;” vgradient=”#dfdfdf|#ffffff” title=”Gäst på mässan” radius=”10″ radius=”50″ shadow=”15″][singlepic id=28876 w=504] Tony Cronstam kommer till SciFiWorld Helsingborg på Sundspärlan 17 – 18 oktober!

Kom förbi och träffa skaparen bakom Sveriges mest älskade sköldpadda i serieform, ELVIS!

Tony signerar album i Egmonts monter, så missa inte detta

[/jbox]

[jbox jbox_css=”border:6px solid #7c7c7c;padding-left:2em;” vgradient=”#dfdfdf|#ffffff” title=”Gäst på mässan” radius=”10″ radius=”50″ shadow=”15″][singlepic id=28871 w=504] Ny gäst till Sundspärlan Helsingborg 17 – 18 okt: Mark Rolston!!

Rolston är mest känd för sina roller som Drake i “Aliens” och Bogs Diamond i “The Shawshank Redemption”.

Mark medverkar även i filmer som “Saw V – VI”, “Dödligt Vapen 2”, “RoboCop 2”, “The Departed” och tv-serier som “Star Trek TNG, “Enterprise”, “24” och “Supernatural”.

[/jbox]

[jbox jbox_css=”border:6px solid #7c7c7c;padding-left:2em;” vgradient=”#dfdfdf|#ffffff” title=”Gäst på mässan” radius=”10″ radius=”50″ shadow=”15″][singlepic id=28870 w=504] Ny gäst till Sundspärlan Helsingborg 17 – 18 okt: Vic Armstrong!!!

Vic är med i Guiness Book of World Records som världens mest produktiva stuntman och har vunnit en Oscar för technical achivements!

Vic spelade Han Solo i vissa scener i “Return of the Jedi”, bl.a. när han hänger ovanför the Sarlacc pit och ska rädda Lando. Han spelade Indiana Jones i “Raiders of the lost Ark”, bl.a. i öppningsscenen när han springer förbi de giftiga pilarna och när han blir släpad efter Nazi-lastbilen.

Under inspelningen av “Temple of Doom” tog Vic över rollen som Indiana Jones i 3 veckor när Harrison Ford skadat sig och gjorde i princip alla actionscener, inkl. scener på repbron.

I “Indiana Jones & the last crusade” gör Vic också en mängd scener, bl.a. när han hoppar från sin häst till en stridsvagn, ett stunt som räknas som ett av Topp-10 någonsin.

Vic har spelat James Bond i tre olika filmer; i “Leva och låta dö” är det han som svingar sig över hajarna i slutet av filmen och även han som hoppade över bilarna med James Bonds båt, ett världsrekord. I “Never Say Never Again” rider han både häst och kör motorcykel som James Bond och i “I hennes majestäts hemliga tjänst” är det Vic som är James Bond i alla skidscener.

I “Superman the Movie” och “Superman II” spelade Vic Superman bl.a. när han räddar Lois Lane från Daily Planet helikoptern.

Vic var även Rick Deckard i “Blade Runner” i vissa scener, det är han som hoppar mellan husen och är med i div. jakter och slagsmål.

Han har även regisserat öppningsscenen till “Terminator 2” och varit 2nd unit director på “Die Another Day”, “The World is not Enough”, “Tomorrow Never Dies” “Total Recall”, “The Last Action Hero”, “Mission: Impossible III, “The Amazing Spiderman”, “Världarnas Krig”, “Starship Troopers”, “The Phantom”, “Thor”, “Green Hornet”, “I am Legend” och “Charlie´s Angels”.

[/jbox]

[jbox jbox_css=”border:6px solid #7c7c7c;padding-left:2em;” vgradient=”#dfdfdf|#ffffff” title=”Gäst på mässan” radius=”10″ radius=”50″ shadow=”15″][singlepic id=28480 w=504] Ny gäst till Sundspärlan Helsingborg 17 – 18 okt: Samantha Fox!!!

Pop Star – Model – Actress – Icon. Samantha Fox har sålt över 30 miljoner skivor och är mest känd för låten “Touch Me”, som låg 1:a på hitlistorna i 17 länder. Samantha har haft två listettor i Sverige; “Touch Me” som låg 1:a i 8 veckor, för att sedan bli avlöst på toppen av hennes nästa singel, “Do Ya Do Ya (Wanna Please Me).

Förutom sin musikkarriär, medverkade hon även i den populära svenska tv-serien “Solstollarna”.

Samantha har även medverkat i filmen “The Match” tillsammans med James Cosmo, Ian Holm och Tom Sizemore och hon framför även en låt i “A Nightmare on Elm Street 5 – The Dream Child”.

[/jbox]

[jbox jbox_css=”border:6px solid #7c7c7c;padding-left:2em;” vgradient=”#dfdfdf|#ffffff” title=”Gäst på mässan” radius=”10″ radius=”50″ shadow=”15″][singlepic id=28371 w=504] Ny gäst till Sundspärlan Helsingborg 17 – 18 okt: Christian Brandin!!! Christian är mest känd för sin roll som Conny Lloyd i “Johan Falk” filmerna. [/jbox]

[jbox jbox_css=”border:6px solid #7c7c7c;padding-left:2em;” vgradient=”#dfdfdf|#ffffff” title=”Musikgäst på mässan” radius=”10″ radius=”50″ shadow=”15″][singlepic id=28369 w=504] Ny gäst till Sundspärlan Helsingborg 17 – 18 okt: Professor Sakamoto!

Professor Sakamoto, från Tokyo, Japan, kommer att ha en mini-konsert på mässan med sin fantastiska 8-bit musik från och inspirerad av tv-spelsvärlden!

Konserten äger rum både på lördagen och söndagen och är gratis för alla mässbesökare. Professor Sakamoto kommer även ha en monter på mässan, där det erbjuds försäljning och annat kul!

[/jbox]

[jbox jbox_css=”border:6px solid #7c7c7c;padding-left:2em;” vgradient=”#dfdfdf|#ffffff” title=”Gäst på mässan” radius=”10″ radius=”50″ shadow=”15″][singlepic id=25778 w=504] Ny gäst till Sundspärlan Helsingborg 17 – 18 okt: Dave Barclay!!! Dave var puppeteer till Yoda i “The Empire Strikes Back” och även till Jabba the Hutt i “Return of the Jedi”. Han har även medverkat i filmer som “Who framed Roger Rabbit”, “The Dark Crystal” och “Little Shop of Horrors”, där han var puppeteer till blomman, Audrey II.
[/jbox]

[jbox jbox_css=”border:6px solid #7c7c7c;padding-left:2em;” vgradient=”#dfdfdf|#ffffff” title=”Gäst på mässan” radius=”10″ radius=”50″ shadow=”15″][singlepic id=25538 w=504] Ny gäst till Sundspärlan Helsingborg 17 – 18 okt: Ernie Hudson!! Ernie spelade Winston Zeddemore i “Ghostbusters” 1 & 2. Han har även medverkat i filmer som “The Crow” och tv-serien “Stargate SG-1″. Och..Ernie kommer att ha sin Ghostbusters dräkt på sig på mässan![/jbox]

[jbox jbox_css=”border:6px solid #7c7c7c;padding-left:2em;” vgradient=”#dfdfdf|#ffffff” title=”Om mässan” radius=”10″ radius=”50″ shadow=”15″] När mörkret har fallit över oss igen och vintern närmar sig är det åter dags för en ljuspunkt! SciFiWorld intar återigen Sundspärlan i Helsingborg för ännu en Sci-Fi Mässa! Detta går av stapeln den 17-18 oktober 2015!!! För mer info om Sundspärlan, klicka här.

Vi kommer givetvis att hålla er uppdaterade här på bloggen när det släpps fler nyheter och ni kan även hålla kolla på Sci-Fi mässans officiella hemsida för uppdateringar. Till mässan kommer en rad spännande och aktuella gäster & många nya aktiviteter väntar! Bl.a. blir det live shower, uppvisningar, frågestunder & cosplay-tävlingar på scenen som publiken kan följa från läktaren, Gaming Zones & massor med coola utställare! Missa inte att besöka mässan!![/jbox]

[jbox jbox_css=”border:6px solid #7c7c7c;padding-left:2em;” vgradient=”#dfdfdf|#ffffff” title=”Gäster på mässan!” radius=”10″ radius=”50″ shadow=”15″]

Mark Rolston (Aliens, Leathal Weapon 2)
Vic Armstrong (James Bond, Indiana Jones)
Samantha Fox (The Match, Solstollarna)
Christian Brandin (Johan Falk, 10 000 timmar)
Professor Sakamoto

David Barclay (Star Wars, The Dark Crystal)
Ernie Hudson (Ghostbusters, The Crow)

[/jbox]

Taggar::
Tommy

Läs mer om mig på min Om-sida.

  • 1
Nästa inlägg

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *