LADDAR

Sök på Filmparadiset.se

Hänförande red-band trailer för Game of Thrones säsong 6

Dela

HBO har hållit hårt i vad vi kommer att få se i den kommande sjätte säsongen av “Game of Thrones” och faktiskt inte visat just något alls från säsongen. Men nu blir det ändring på det då en helt ny trailer har släppts som visar upp massor av vad som komma skall! Här finns så mycket att se att det nog tar ett tag att plocka sönder trailern i alla dess detaljer. Är du en hängiven läsare av böckerna så är nog detta intressant för dig också då man i mångt och mycket nu går förbi George R.R. Martins böcker när det kommer till tidslinjen.

En suverän trailer som får snålvattnet att rinna på de flesta fans, allt till tonerna av Chris Isaaks “Wicked Game.”

Game of Thrones” återvänder den 24 april och tills dess kan ni spana in red-band trailern här nedanför!

Taggar::
Tommy

Läs mer om mig på min Om-sida.

  • 1

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *