LADDAR

Sök på Filmparadiset.se

Dela

Efter den fösta trailern tidigare denna månad har nu Sony Pictures släppt en internationell trailer för “Ghostbusters” vilken du kan spana in här nedanför! Vad tycker du om trailern? Lämna en kommentar här nedanför!

30 år efter originalfilmen tog världen med storm är Ghostbusters nu tillbaka för en ny generation att se. Regissören Paul Feig kombinerar alla paranormala striderna som gjorde original franchisen så älskad med en rollista av helt nya karaktärer, spelade av de roligaste skådespelarna vår tid har att bjuda på. Gör dig redo för att se dem rädda världen denna sommar!

I filmen ser vi Melissa McCarthy som Abby Yates, Kate McKinnon som Jillian Holtzman, Kristen Wiig som Erin Gilbert, Leslie Jones som Patty Tolan, och Chris Hemsworth som deras sekreterare. Alla av originalets Ghostbusters har bekräftats göra gästinhopp i denna film. Ghostbusters får premiär den den 22 juli.

Taggar::
Tommy

Läs mer om mig på min Om-sida.

  • 1

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *