LADDAR

Sök på Filmparadiset.se

Dela

Sony Pictures och MGM har släppt en ny trailer för deras kommande remake av ”The Magnificent Seven”, vilken också är tredje gången som stjärnan Denzel Washington och regissören Antoine Fuqua jobbar tillsammans efter ”Training Day” och ”The Equalizer”. Spana in den nya trailern och en internationell version här nedanför tillsammans med en ny poster!

Med staden Rose Creek under en dödlig kontroll av industrimannen Bartholomew Bogue (Peter Sarsgaard), hyr de desperata byborna skydd från sju stycken kriminella, prisjägare, spelare och revolvermän – Sam Chisolm (Denzel Washington), Josh Farraday (Chris Pratt), Goodnight Robicheaux (Ethan Hawke), Jack Horne (Vincent D’Onofrio), Billy Rocks (Byung-Hun Lee), Vasquez (Manuel Garcia-Rulfo), och Red Harvest (Martin Sensmeier). När de förbereder staden för de våldsamma sammandrabbningen de vet är på väg, så upptäcker dessa sju revolvermän att de slåss för mer än pengar.

Med ett manus av Nic Pizzolatto och Richard Wenk, ser vi också Haley Bennett, Matt Bomer, Billy Slaughter och Vinnie Jones i en remake på 1960-års film som regisserades av John Sturges som själv inspirerades av Akira Kurosawas klassiska ”De sju samurajerna” från 1954. Sturges version hade Yul Brynner, Steve McQueen, Charles Bronson, James Coburn och Robert Vaughn som en grupp av desperata revolvermän som samlades för att skydda en mexikansk by från banditer ledda av Eli Wallach.

The Magnificent Seven” får premiär den 23 september, 2016.

Taggar::
Tommy

Läs mer om mig på min Om-sida.

  • 1

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *