LADDAR

Sök på Filmparadiset.se

TV

Premiären av ”Game of Thrones” säsong 7 senareläggs och blir endast 7 avsnitt lång!

Dela

Game of Thrones” kommer att börja inspelningarna av nästa säsong senare i sommar meddelade Casey Bloys, president, HBO programming. Produktionen av HBO:s 7 säsong av ”Game of Thrones” kommer att bestå av sju avsnitt och spelas in till största del på Irland men också i Spanien och på Island. Premiären kommer att ske sommaren 2017 på HBO.

“Nu när vintern har kommit till ‘Game of Thrones,’ kände exekutive producenterna David Benioff och D.B. Weiss att historierna i den nästa säsongen får bättre förutsättningar om man startar produktionen lite senare än vanligt, när vädret ändras.” Bloys sa: “Istället för seriens traditionella vårpremiär, flyttar vi debuten till sommaren för att tillgodose inspelningens schema.”

Game of Thrones” säsong 7 kommer att regisseras av Mark Mylod, Jeremy Podeswa, Matt Shakman och Alan Taylor.

Platserna för inspelningen i Spanien kommer att inkludera Sevilla, Caceres, Almodovar del Rio, Santiponce, Zumaia och Bermeo.

Förra veckan emottog ”Game of Thrones” hela 23 Emmy nomineringar vilket är flest nomineringar för det tredje året i rad. Årets nomineringar inkluderar Bästa dramaserie, 2 stycken för Bästa manliga bi-roll i en dramaserie (Peter Dinklage, Kit Harington), 3 stycken för Bästa kvinnliga bi-roll i en dramaserie (Emilia Clarke, Lena Headey, Maisie Williams), Bästa gästskådespelare i en dramaserie (Max von Sydow), 2 stycken för Bästa regissör av en dramaserie (Miguel Sapochnik, Jack Bender) och 2 stycken för Bästa manusförfattare av en dramaserie (David Benioff och D.B. Weiss).

Taggar::
Tommy

Läs mer om mig på min Om-sida.

  • 1
Tidigare inlägg

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *