LADDAR

Sök på Filmparadiset.se

Homeenter Filmclub går i graven!

Dela

Homeenter Fimclub

Att vi lever i en digitalvärld har varit väldigt påtagligt då de flesta av butikerna som hyrt ut och sålt film har fått lov att stänga. Och där de fysiska butikerna var de första att få stryka på foten så har även denna sjuka nått många butiker även på nätet. Tyvärr så har ännu en outlet för film nu fått kasta in handduken! I ett officiellt meddelande får vi veta att Homeenter Filmclub nu lägger ned sin verksamhet!

Homeenter Filmclub, Sveriges största filmklubb, har funnits i nästan 22 år.

Allt fler väljer idag att titta på filmer digitalt istället för att köpa DVD och Blu-ray. Denna trend har förstärkts de senaste åren. Samtidigt har Homeenters filmförsäljning sjunkit i motsvarande takt. Det är därför tråkigt att meddela att klubben kommer att upphöra 31 december 2016. Magasin 1617 blir det sista magasinet, med den sista ”Magasinets utvalda film”.

Med vänlig hälsning

 

 

 

 

Jörgen Larsson

Klubbchef

Taggar::
Tommy

Läs mer om mig på min Om-sida.

  • 1

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *