LADDAR

Sök på Filmparadiset.se

Jean-Claude Van Johnson trailern är deprimerande bra!!

Dela

I förrgår fick vi se de första bilderna och igår natt kom så första teasern ut för “Jean-Claude Van Johnson” vilken i sig har premiär idag på Amazon Video. Du kan spana in den härliga lilla teasern här nedanför!

En sorglig ursäkt till Jean-Claude lever ett urtråkigt liv, omgiven av påminnelser om att hans bästa tid är bakom honom (och en jäkla massa hundar). Pyjamaslivet är åt det bisarra hållet och väldigt deprimerande, det kan inte bli annat om man har ett köksskåp med sååå många Pop-Tarts!!!

Piloten får premiär idag på Amazon och om inte detta blir serie….ja då kommer jag gråta en skvätt! Detta ser underbart lovande ut och jag håller tummar å tår för att man gör det rätta och röstar fram denna till helsäsongsserie!!

Taggar::
Tommy

Läs mer om mig på min Om-sida.

  • 1

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *