LADDAR

Sök på Filmparadiset.se

Amazon lanserar Prime Video i Sverige!

Dela

Ryktet har länge florerat om att Amazons videotjänst, Prime Video, skulle komma till Sverige. Och idag har man faktiskt lanserat tjänsten och Sverige är ett av de 200 nya länderna där man kan skaffa sig ett abonnemang.

Man får från början en veckas gratis medlemskap för att kunna kolla igenom tjänsten. Därefter får du ett rabatterat medlemskap på 2,99 euro i månaden. Det är ungefär 30 svenska kronor i månaden jämfört med till exempel Netflix som tar 79 kronor. Efterföljande kostnad ligger på 5,99 euro i månaden, det vill säga runt 60 kronor. Amazon har en hel del bra innehåll och framför allt deras egenproducerade tv-serier, som “Transparent“, “Bosch“, “Hand of God” och inte minst suveräna Top Gear-rebooten “The Grand Tour“.

Vill du läsa mer om hur själva tjänsten är och fungerar har prylsajten M3 testat tjänsten och du kan läsa deras omdöme genom att följa denna länk!

Taggar::
Tommy

Läs mer om mig på min Om-sida.

  • 1

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *