LADDAR

Sök på Filmparadiset.se

Dela

20th Century Fox har släppt en ny ”A Cure for Wellness” trailer, internationell poster och nya stillbilder, vilka du kan se här nedanför!

Filmen får premiär den 17 februari, 2017.

I filmen, som är regisserad av Gore Verbinski (The Ring) efter ett manus av Justin Haythe (Revolutionary RoadThe Lone Ranger), ser vi Dane DeHaan som en ambitiös ung affärsman som sänds för att hämta hem företagets boss från ett idyliskt men mystiskt “hälsocenter” i ett avlägset placerat ställe i de Schweiziska alperna. Han börjar snart misstänka att spats mirakulösa behandlingar inte är vad de verkar. När han börjar uppdaga dess hemska hemligheter, testas hans förstånd, då han finner sig själv diagnostiserad med samma underliga sjukdom som får alla gäster att längta efter botemedlet.

I ”A Cure for Wellness” ser vi också skådespelare så som Jason Isaacs (Harry Potter serien) och Mia Goth (The SurvivalistNymphomaniac).

Verbinski, som senast regisserade floppen ”The Lone Ranger”, producerar ”A Cure for Wellness” via sitt Blind Wink Productions. Bland Verbinskis andra filmer kan vi se de tre första filmerna i Pirates of the Caribbean franchisen, Nicolas Cage-ledda komedin ”The Weather Man” och Paramount Pictures och ILMs surrealistiska animerade äventyr ”Rango”, i vilken Verbinski återigen jobbade med Johnny Depp.

[singlepic id=41192 w=750]

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1417″ exclusions=”41192″ sortorder=”41187,41188,41189,41190,41191,39155,41192″ display_type=”photocrati-nextgen_pro_sidescroll” height=”400″ captions_enabled=”0″ captions_display_sharing=”1″ captions_display_title=”1″ captions_display_description=”1″ captions_animation=”slideup” is_ecommerce_enabled=”0″ order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Taggar::
Tommy

Läs mer om mig på min Om-sida.

  • 1

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *