LADDAR

Sök på Filmparadiset.se

Vinn “Alien: Covenant” på UHD Blu-ray!

Dela

[singlepic id=48413 w=590]

Vi på Filmparadiset har tillsammans med Fox/Paramount Home Entertainment anordnat en “Alien: Covenant“-tävling.

Vinster i potten: 3 st. “Alien: Covenant” på 4K UDH/Blu-ray Combo! “Alien: Covenant” släpps på DVD, BD, 3D BD Combo & UHD Combo 2/10!

Ridley Scott är tillbaka i det universum han själv skapat med ALIEN: COVENANT, ett nytt kapitel i den banbrytande ALIEN-serien. På väg till en avlägsen planet på andra sidan galaxen upptäcker besättningen på rymdskeppet Covenant vad de tror är ett outforskat paradis, men som i själva verket är en mörk och farlig plats. När de upptäcker ett hot som är värre än vad de någonsin kunnat föreställa sig, måste de försöka fly.

[cf]js[/cf]

För att vara med och tävla, fyll i formuläret nedan. Vi behöver ha era svar senast 2/10-2017.

[jbox jbox_css=”border:6px solid #7c7c7c;padding-left:2em;” vgradient=”#dfdfdf|#ffffff” title=”TÄVLINGSFORMULÄR” radius=”10″ radius=”50″ shadow=”15″]

OBS! Tävlingen har avslutats!
Sista tävlingsdag var 2017-10-02 12.00

Lycka till!

[/jbox]

[jbox jbox_css=”border:6px solid #7c7c7c;padding-left:2em;” vgradient=”#dfdfdf|#ffffff” title=”Köp eller hyr” radius=”10″ radius=”50″ shadow=”15″]

Om du inte vinner filmen kan du förboka/köpa/hyra den genom att klicka på logotyperna här nedan:

[singlepic id=48413 w=80 float=left] discshop logo
cdon logo

[/jbox]

[jbox jbox_css=”border:6px solid #7c7c7c;padding-left:2em;” vgradient=”#dfdfdf|#ffffff” title=”När slutar tävlingen?” radius=”10″ radius=”50″ shadow=”15″] Tävlingen pågår till den 2 oktober 12.00. Vinnarna dras med hjälpa av Randompicker, vinnarna kontaktas via mejl och presenteras även på Facebook. [/jbox]

© 2017 Fox/Paramount Home Entertainment


Tävlingen pågår till och med 2017-10-02 12:00. Tävlingen är gratis att delta i, men tävlande under 18 år måste ha målsmans tillstånd. Tävlingen går ut på att besvara en eller flera frågor, samt fylla i namn, adress och e-postadress. Vinsten kan inte bytas mot kontanter och eventuell vinstskatt betalas av vinnarna. Vinnarna utses av filmparadiset.se. Medarbetare och deras anhöriga får ej delta i tävlingen. Beslutet kan inte överklagas. Vinnarnas namn kan komma att publiceras på filmparadiset.se och på vår Facebooksida. Dela gärna den här tävlingen med dina vänner på Facebook!


Taggar::
Tommy

Läs mer om mig på min Om-sida.

 • 1

3 Kommentarer

 1. Göran Karlsson 2017-09-14

  Har ni hört nått rykte om kommande filmer i Alien -Prometheus sagan ? Har inte sett denne än men misstänker att denna eller nästa film kopplar ihop de båda historierna – men läste någonstans att det var dåligt med biobesökare i usa som gick och såg denna så funderar om fortsättningen lagts på is ?

  Svara
  1. Tommy 2017-09-14

   Vad man pratar om är att återstarta serien igen och eventuellt hoppa längre fram i tiden istället. Men något annat än rykten existerar inte!

   Svara
 2. Oj oj oj Aliens xenomorphs som är min absoluta favorit!!! Denna måste jag vinna!!!

  Svara

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *