LADDAR

Sök på Filmparadiset.se

Dela

Amazon har nu släppt en trailer för deras kommande originalserie “Lore“, som är baserad på den populära podcasten med samma namn, vilken har ungefär 5 miljoner lyssnare per år. Antologiseriens alla 6 avsnitt kommer att få premiär den 13 oktober på Prime Video och innehåller skrämmande och ofta obehagliga historier baserade på äkta människor och händelser som lett till våra moderna myter och legender. Spana in trailern här ovanför!

I “Lore” ser vi Robert Patrick, Kristin Bauer van Straten, Adam GoldbergHolland Roden, Colm Feore och Campbell Scott.

Lore” kommer att innehålla fansens favorit avsnitt från podcasten, inkluderat historien om en pojke som får en docka som verkar ha sitt egna ondskefulla liv; en familj vars hem verkar ha en ande från andra sidan som inneboende; och en tysk by som är på jakt efter en mordisk varelse.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1816″ display_type=”photocrati-nextgen_pro_blog_gallery” override_image_settings=”0″ image_quality=”100″ image_crop=”0″ image_watermark=”0″ image_display_size=”800″ image_max_height=”0″ spacing=”5″ border_size=”0″ border_color=”#FFFFFF” display_captions=”0″ caption_location=”below” display_type_view=”default” ngg_triggers_display=”always” ngg_proofing_display=”0″ captions_enabled=”0″ captions_display_sharing=”1″ captions_display_title=”1″ captions_display_description=”1″ captions_animation=”slideup” is_ecommerce_enabled=”0″ slug=”Lore” order_by=”filename” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Taggar::
Tommy

Läs mer om mig på min Om-sida.

  • 1

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *