LADDAR

Sök på Filmparadiset.se

Ny trailer för Jean-Claude Van Johnson

Dela

Efter vi fick se piloten för ”Jean-Claude Van Johnson” i augusti förra året, efter vilken Amazon Video lovade oss en full säsong av serien, har det varit ganska tyst. Men serien är inte död utan får nu premiär med sin första säsong under vintern 2017!  Vi har nu fått en ny trailer för serien!

En sorglig ursäkt till Jean-Claude lever ett urtråkigt liv, omgiven av påminnelser om att hans bästa tid är bakom honom (och en jäkla massa hundar). Pyjamaslivet är åt det bisarra hållet och väldigt deprimerande, det kan inte bli annat om man har ett köksskåp med sååå många Pop-Tarts!!!

Spana in trailern här ovanför och läs vår recension av piloten här!

Taggar:
Tommy

Läs mer om mig på min Om-sida.

  • 1

Du gillar kanske också

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *