LADDAR

Sök på Filmparadiset.se

Trailers för Filip och Fedriks ”Tårtgeneralen” med Mikael Persbrandt

Dela

SF har släppt två trailers för Filip och Fredriks kommande komedi ”Tårtgeneralen” med Mikael Persbrandt i huvudrollen! Spana in dem här nedanför!

Året är 1984 och tv-programmet Rekord-Magazinet utser Köping till Sveriges tråkigaste stad. Medan bygden lamslås och ett helt land skrattar bestämmer sig Hasse P – nyinflyttad, skuldsatt, möjligen alkoholiserad – för att motbevisa ”Stockholmsjävlarna” genom att bygga världens längsta smörgåstårta. Det blir upptakten till en serie befängda händelser. Men den här dråpliga berättelsen som är hämtad ur verkligheten, handlar också om allt det som sjuder under ytan i vilken liten svensk stad som helst. Framförallt handlar det om en man, hans smörgåstårta och om ett annat slags livsverk.

Mikael Persbrandt spelar rollen som Hasse P. Han får sällskap av Helena Bergström i rollen som Dyr-Gunilla och Tomas von Brömssen som Ivar. För manus och regi står Filip Hammar och Fredrik Wikingsson.

Komedin ”Tårtgeneralen” är baserad på en sann historia samt Filips och Fredriks bok med samma namn och får premiär i februari 2018.


Taggar::
Tommy

Läs mer om mig på min Om-sida.

  • 1

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *