LADDAR

Sök på Filmparadiset.se

Dela

Manusförfattaren Laeta Kalogridis (“Shutter Island”, “Alexander”) har en tid försökt göra en filmadaption av Richard K. Morgans cyberpunkbok “Carbon” från 2002, men lyckades aldrig få en studio intresserad av projektet utan att kompromissa bort delar av historien.

Det var dock inget Netflix var intresserade av att göra och plockade upp projektet och gav henne fria händer. Hon berättar för EW:

“Historien är komplex och kräver – som noir ofta gör – att skapa något som är en extremt svängig mordhistoria, men som också måste vara rå i tonen. Och en barnförbjuden sci-fi-film är ofta något som ‘Logan,’ som exempel, där du bygger ut en del av en franchise.”

Idag kan vi se vad hon lyckades skapa i den första trailern för den Joel Kinnaman ledda serien som får premiär den 2:a augusti. Serien utspelar sig 500 år in i framtiden under en tid då människans medvetande kan sparas på ett digitalt implantat och människor kan byta kropp – och i stort bli odödliga. Detta har dock inte stoppat folk från att bli mördade.

Taggar::
Tommy

Läs mer om mig på min Om-sida.

  • 1

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *