LADDAR

Sök på Filmparadiset.se

Dela

Netflix har släppt en trailer för “Wormwood“, det senaste från dokumentärskaparen Errol Morris, och du kan se den här ovanför! “Wormwood” får premiär den 15:e december på Netflix.

Streamingtjänsten vill inte kalla detta för en film eller tv-serie utan har sagt att detta är “en Netflix originalhistoria berättad i 6 kapitel.” “Wormwood” utforskar kunskapens gränser när det gäller det förflutna och hur långt vi är beredda att gå för sanningen. En historia full av skruvar om en mans 60 år långa jakt på sanningen om hans fars mystiska död. Här kombinerar man Peter Sarsgaards suveräna talang med Morris legendariska intervjustil. “Wormwood” utforskar detta fall från alla vinklar och vrår och för tittaren ansikte mot ansikte med några av USA:s mörkaste hemligheter. “Wormwood” skapar en ny standard för icke fiktivt filmskapande och Morris jobbar här på sin största kanvas någonsin.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1947″ display_type=”photocrati-nextgen_pro_horizontal_filmstrip” image_crop=”0″ image_pan=”1″ show_playback_controls=”1″ show_captions=”0″ caption_class=”caption_overlay_bottom” caption_height=”70″ aspect_ratio=”1.5″ width=”100″ width_unit=”%” transition=”fade” transition_speed=”1″ slideshow_speed=”50″ border_size=”0″ border_color=”#ffffff” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”90″ thumbnail_crop=”1″ ngg_triggers_display=”always” is_ecommerce_enabled=”0″ order_by=”filename” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Taggar::
Tommy

Läs mer om mig på min Om-sida.

  • 1

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *