LADDAR

Sök på Filmparadiset.se

UIP/Sony Pictures stöttar Musikhjälpen 2017

Dela

Pelle Kanin

Familjefilmen ”Pelle Kanin” har Sverigepremiär den 21 februari. Tillsammans med Musikhjälpen auktionerar nu UIP/Sony Pictures ut en dubbröst i filmen för att samla in pengar till barn som utnyttjas i sexhandeln.

Bland de svenska rösterna som är redan är klara hittar vi bland annat Musikhjälpens programledare Molly Sandén som tillsammans med sina systrar Mimmi och Frida Sandén kommer att spela rösterna till Pelle Kanins busiga systrar.

Pelle Kanin är den äventyrliga hjälten från Beatrix Potters klassiska saga som har fascinerat generationer av läsare sedan 150 år tillbaka. I denna nya filmatisering tar nu Pelle huvudrollen i en samtida komedi med attityd.
I filmen eskalerar Pelles fejd med bonden, Herr McGregor (Domhnall Gleeson) till högre höjder än någonsin tidigare, eftersom de två konkurrerar om den varmhjärtade och djurälskande grannen (Rose Byrne).

Vilken karaktär man får spela i filmen beror på vinnarens röst. Eventuell resa och boende i Stockholm ingår i priset och bekostas av UIP/Sony Pictures. Inspelningen äger rum i Stockholm i januari 2018.

Musikhjälpens auktion hittar du här:
https://www.tradera.com/item/280404/297834626/bli-dubbrost-till-en-av-karaktarerna-i-nya-familjefilmen-pelle-kanin

Musikhjälpen

 

 

 

Musikhjälpen är ett samarbete mellan P3 Sveriges Radio, Sveriges Television och Radiohjälpen. Musikhjälpen direktsänds i P3 och SVT Play. Stora delar sänds också i SVT2.

Läs mer om Musikhjälpen 2017 här: www.musikhjälpen.se

Beskrivning

Har du alltid velat vara en lysande stjärna på filmhimlen? Nu ger United International Pictures Sweden och Sony Pictures dig en unik chans till att få vara en del av Sonys Pictures nästa animerade storfilm – Pelle Kanin.

Filmadaption av Beatrix Potters klassiska saga om den rebelliska kaninen som försöker att smyga sig in till bondens grönsaksodling kommer äntligen upp på vita duken. Bland annat så kommer Musikhjälpens programledare Molly Sandén och hennes systrar Mimmi och Frida spela rösterna till Pelles busiga systrar.

Vilken roll du får beror på din rösts karaktär och det är 1-2 repliker som ingår i auktionen.

Villkor:
Det är 1-2 repliker som kommer spelas in i Stockholm och eventuell resa inom Sverige till och från huvudstaden ingår i vinsten. Inspelningen kommer att ske under januari 2018 i samråd med vinnaren.

Barn är inte till salu
Musikhjälpen är ett insamlingsevenemang som anordnas i samarbete mellan P3 Sveriges Radio, SVT Play och Radiohjälpen, där en undangömd humanitär katastrof uppmärksammas. Varje minut säljs fyra barn i sexhandeln världen över. Men det går att minska barns utsatthet och hjälpa dem som har räddats till ett bättre liv. Tack för att du lägger bud på Musikhjälpens auktioner.

Efter avslutad auktion
Du med det vinnande budet får efter avslutad auktion ett vinnarmail där du med swish, kort eller Paypal kan betala in vinstbeloppet till Radiohjälpen. Du kan även gå in på dina vunna auktioner på Tradera och betala där. Betalning ska ske inom 5 dagar efter avslutad auktion. Har du frågor om betalning, eller vill betala in ett större belopp, så ber vi dig maila auktion.musikhjalpen@sverigesradio.se.
När betalning inkommit så kontaktar Musikhjälpen dig med en bekräftelse. Om vinsten är en upplevelse så skickas dina kontaktuppgifter till givaren av auktionen. Om vinsten är ett föremål så skickas det till din adress. Kontrollera till att dina kontaktuppgifter på Tradera är uppdaterade. Observera att Musikhjälpens upplevelseauktioner ej får säljas vidare.

Taggar::
Tommy

Läs mer om mig på min Om-sida.

  • 1

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *