LADDAR

Sök på Filmparadiset.se

Tags:

Suburbicon (2017) Recension

Dela

Jag vet inte riktigt vad det är med regissören George Clooney…hans filmer känns alltid en aningens röriga, men som på något sätt krånglar sig ur det röriga genom bra framträdanden av bra skådespelare.

Men trots bra skådespelare är denna film bortom räddning. Den är inte särskilt välskriven, smart eller engagerande. Skådespelarna går på halvfart och filmen enda ljuspunkt är Oscar Isaac, och då är han bara med i två ynka små scener. Manuset är väldigt rörigt och filmen två trådar hänger inte ihop överhuvudtaget där den ena existerar enbart för att täcka upp hålen i historien. Detta gör att man inte riktigt engagerar sig i vad som händer och man känner definitivt inget för karaktärerna. Julianne Moore lyckas överspela så det dryper om det och Matt Damon är inte särskilt trovärdig och känns mer som en sengångare än något annat.

Nej tyvärr är detta ett rejält sömnpiller som aldrig tar den fart den behöver ha.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1731″ display_type=”photocrati-nextgen_pro_horizontal_filmstrip” image_crop=”0″ image_pan=”1″ show_playback_controls=”1″ show_captions=”0″ caption_class=”caption_overlay_bottom” caption_height=”70″ aspect_ratio=”1.5″ width=”100″ width_unit=”%” transition=”fade” transition_speed=”1″ slideshow_speed=”50″ border_size=”0″ border_color=”#ffffff” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”90″ thumbnail_crop=”1″ ngg_triggers_display=”always” is_ecommerce_enabled=”0″ slug=”Suburbicon” order_by=”filename” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Taggar::
Tommy

Läs mer om mig på min Om-sida.

  • 1
Tidigare inlägg

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *