LADDAR

Sök på Filmparadiset.se

Golden Globe Awards 2018 – Röda mattan

Dela

Seth Meyers är värd för den 75t:e Golden Globe Awards under natten mot måndag. Men innan det hela tog sin start så vandrade alla stjärnorna på den röda mattan och här kommer en bunt foton på det hela! Du kan se bilderna i galleriet här nedanför.

Du kan se listan på de nominerade genom att klicka här!

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1987″ display_type=”photocrati-nextgen_pro_horizontal_filmstrip” image_crop=”0″ image_pan=”1″ show_playback_controls=”1″ show_captions=”0″ caption_class=”caption_overlay_bottom” caption_height=”70″ aspect_ratio=”1.5″ width=”100″ width_unit=”%” transition=”fade” transition_speed=”1″ slideshow_speed=”50″ border_size=”0″ border_color=”#ffffff” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”90″ thumbnail_crop=”1″ ngg_triggers_display=”always” is_ecommerce_enabled=”0″ order_by=”filename” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Taggar::
Tommy

Läs mer om mig på min Om-sida.

  • 1

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *