LADDAR

Sök på Filmparadiset.se

Dela

20th Century Fox har släppt en ny trailer för ”Red Sparrow”, den kommande actionthrillern med Jennifer Lawrence i huvudrollen. Se trailern här ovanför!

Dominika Egorova är många saker. En hängiven dotter som med alla medel skyddar sin mor. En prima ballerina vars vars rovlystnad har drivet hennes kropp och sinne till den absoluta gränsen. En mästare i förförisk och manipulativ strid.

När hon drabbas av en karriäravslutande skada, står Dominika och hennes mor inför en grå och osäker framtid. Därav lyckas hon manipuleras att bli den senaste rekryten för Sparrow skolan, en helig organisation som tränar extraordinära ungdomar som henne för att använda deras kroppar och hjärnor som vapen. Efter att ha genomlidit den perversa och sadistiska träningsprocessen, blir hon till den farligaste personen som Sparrowprogrammet någonsin producerat. Dominika måste nu förlika sig den person hon var med de krafter hon nu innehar, och sitt eget liv och alla som hon bryr sig om som nu är i fara, inkluderat en CIA agent som försöker övertyga henne om att han är den enda hon kan lita på.

I ”Red Sparrow” ser vi också Joel EdgertonMatthias SchoenaertsCharlotte RamplingMary-Louise Parker och Jeremy Irons.

Francis Lawrence, som tidigare regisserat Jennifer Lawrence i de sista tre ”Hunger Games” filmerna, regisserar ”Red Sparrow” från ett manus av Justin Haythe (Revolutionary Road) baserat på boken skriven av Jason Matthews.

Red Sparrow” får premiär den 2:a mars, 2018.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1991″ display_type=”photocrati-nextgen_pro_horizontal_filmstrip” image_crop=”0″ image_pan=”1″ show_playback_controls=”1″ show_captions=”0″ caption_class=”caption_overlay_bottom” caption_height=”70″ aspect_ratio=”1.5″ width=”100″ width_unit=”%” transition=”fade” transition_speed=”1″ slideshow_speed=”50″ border_size=”0″ border_color=”#ffffff” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”90″ thumbnail_crop=”1″ ngg_triggers_display=”always” is_ecommerce_enabled=”0″ slug=”Red-Sparrow” order_by=”filename” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Taggar::
Tommy

Läs mer om mig på min Om-sida.

  • 1

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *