LADDAR

Sök på Filmparadiset.se

Tävla om ”Det” på blu-ray!

Dela

[singlepic id=55154 w=50066]

Vi på Filmparadiset har tillsammans med Fox/Paramount Home Entertainment anordnat en ”Det”-tävling.

Vinster i potten: 3 st. ”Det” på Blu-ray! ”Det” släpptes på DVD, BD och 4K UHD 22 januari, 2018!

Plötsligt lamslås den lilla staden Derry i amerikanska delstaten Maine av skräck när flera barn mystiskt börjar försvinna. Några barn får möta sina största rädslor, när de hamnar i den onda clownen Pennywise sällskap, vars historia som mördare sträcker sig långt, långt bakåt i tiden. Bill Skarsgård spelar huvudrollen i nya skräckfilmen Det som bygger på Stephen Kings välkända roman med samma namn.

[cf]js[/cf]

För att vara med och tävla, fyll i formuläret nedan. Vi behöver ha era svar senast 22/01-2018.

[jbox jbox_css=”border:6px solid #7c7c7c;padding-left:2em;” vgradient=”#dfdfdf|#ffffff” title=”TÄVLINGSFORMULÄR” radius=”10″ radius=”50″ shadow=”15″]

OBS! Tävlingen har avslutats!
Sista tävlingsdag var 2018-01-22 12.00

Lycka till!

[/jbox]

[jbox jbox_css=”border:6px solid #7c7c7c;padding-left:2em;” vgradient=”#dfdfdf|#ffffff” title=”Köp eller hyr” radius=”10″ radius=”50″ shadow=”15″]

Om du inte vinner filmen kan du förboka/köpa/hyra den genom att klicka på logotyperna här nedan:

[singlepic id=55154 w=80 float=left] discshop logo
cdon logo

[/jbox]

[jbox jbox_css=”border:6px solid #7c7c7c;padding-left:2em;” vgradient=”#dfdfdf|#ffffff” title=”När slutar tävlingen?” radius=”10″ radius=”50″ shadow=”15″] Tävlingen pågår till den 22 januari 12.00. Vinnarna dras med hjälpa av Randompicker, vinnarna kontaktas via mejl och presenteras även på Facebook. [/jbox]

© 2018 Fox/Paramount Home Entertainment


Tävlingen pågår till och med 2018-01-22 12:00. Tävlingen är gratis att delta i, men tävlande under 18 år måste ha målsmans tillstånd. Tävlingen går ut på att besvara en eller flera frågor, samt fylla i namn, adress och e-postadress. Vinsten kan inte bytas mot kontanter och eventuell vinstskatt betalas av vinnarna. Vinnarna utses av filmparadiset.se. Medarbetare och deras anhöriga får ej delta i tävlingen. Beslutet kan inte överklagas. Vinnarnas namn kan komma att publiceras på filmparadiset.se och på vår Facebooksida. Dela gärna den här tävlingen med dina vänner på Facebook!


Taggar::
Tommy

Läs mer om mig på min Om-sida.

  • 1

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *