LADDAR

Sök på Filmparadiset.se

Dela

Här kommer en ny trailer för den brittiska antologifilmen ”Ghost Stories” och du kan se trailern här ovanför. Filmen är baserad på scenshowen skapad av den engelska magikern Andy Nyman. Filmen fokuserar på psykologen och skeptikern Professor Phillip Goodman. Hans rationalitet testas när han ”snubblar över en sedan länge förlorad dossier som dokumenterar tre skrämmande hemsökningar. Han ger sig ut på ett uppdrag att finna rationella förklaringar till dessa spöklika händelser.”

SE OCKSÅ: 3 läskiga trailers för brittiska skräckfilmen ”Ghost Stories”

I filmen ser vi Andy Nyman som Goodman, och han får sällskap av Martin FreemanAlex LawtherJill HalfpennyPaul WhitehouseNicholas BurnsKobna Holdbrook-SmithDaniel HillDerren Brown, och Ryan Oliva.

Premiär blir det någon gång under 2018.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1870″ display_type=”photocrati-nextgen_pro_horizontal_filmstrip” image_crop=”0″ image_pan=”1″ show_playback_controls=”1″ show_captions=”0″ caption_class=”caption_overlay_bottom” caption_height=”70″ aspect_ratio=”1.5″ width=”100″ width_unit=”%” transition=”fade” transition_speed=”1″ slideshow_speed=”50″ border_size=”0″ border_color=”#ffffff” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”90″ thumbnail_crop=”1″ ngg_triggers_display=”always” is_ecommerce_enabled=”0″ order_by=”filename” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Tommy

Läs mer om mig på min Om-sida.

  • 1

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *