LADDAR

Sök på Filmparadiset.se

Dela

HBO har släppt en första teaser trailer för ”Fahrenheit 451”, sci-fi adaptationen med Michael B. Jordan och Michael Shannon. Se teaser trailern här ovanför!

Filmen är regisserad av Ramin Bahrani och skriven av Bahrani & Amir Naderi, och är baserad på Ray Bradburys klassiska bok med samma namn. Filmen utspelar sig i framtiden där media är ett opiat, historien omskriven och “brandmän” bränner böcker. Filmen får premiär under våren på HBO.

Jordan spelar Montag, en ung brandman som försakar sin värld och kämpar för att återfå sin mänsklighet samtidigt som han strider mot sin mentor, brandkaptenen Beatty, som spelas av Shannon. Sofia Boutella medverkar som Clarisse, en informatör som hamnar mitt i mellan kärleksintresset från Montag och Beatty.

I filmen ser vi också Lilly Singh som Raven, en reporter som jobbar med brandmyndigheten för att sprida ministeriets propaganda genom att sända bokbränningar för fansen.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1724″ display_type=”photocrati-nextgen_pro_horizontal_filmstrip” image_crop=”0″ image_pan=”1″ show_playback_controls=”1″ show_captions=”0″ caption_class=”caption_overlay_bottom” caption_height=”70″ aspect_ratio=”1.5″ width=”100″ width_unit=”%” transition=”fade” transition_speed=”1″ slideshow_speed=”50″ border_size=”0″ border_color=”#ffffff” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”90″ thumbnail_crop=”1″ ngg_triggers_display=”always” is_ecommerce_enabled=”0″ order_by=”filename” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

 

Taggar::
Tommy

Läs mer om mig på min Om-sida.

  • 1

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *