LADDAR

Sök på Filmparadiset.se

Dela

Cold Skin
Den första trailern är för Xavier Gens nya film “Cold Skin” som utspelar sig 1914 och följer en ung irländare (David Oakes) som skickats till en avlägsen ö i Atlanten för att jobba som meteorolog – den enda andra innevånaren är en fyrskötare (Ray Stevenson).

Snart inser den unga mannen att hans föregångares död skedde på grund av en invasion av okända varelser som dykt upp från oceanens mörker.

Ghost Stories
Martin Freeman medverkar i en av tre spökhistorier som utreds av en skeptisk professor (Andy Nyman) i den brittiska skräckfilmen baserad på Nyman och Jeremy Dysons pjäs med samma namn.

Professorn följer trådarna till tre skrämmande övernaturliga fall efter att ha mottagit ett mystisk brev från sin döda mentor. Han möter sedan tre hemsökta män, där varje historia är mer oförklarlig än den nästa. Filmen får engelsk premiär i april.

Braven
Jason Momoa medverkar i den nya thrillern “Braven”. När Joe (Momoa) och hans far (Stephen Lang) anländer till en avlägsen jaktstuga i hopp om en lugn helg. Men vad de hittar är en gömma av heroin, gömd av knarksmugglare.

När de kriminella plötsligt dyker upp vid stugan, måste Joe och hans far kämpa för sina liv för att överlveva. Garrett Dillahunt, Jull Wagner och Brendan Fletcher medverkar i filmen vilken får VOD och biopremiär i USA den 2:a februari.

Summer of ’84
Där premiären sker vid Sundance, har trailern för “Summer of ’84” anlänt vilken kommer ifrån skaparna av “Turbo Kid”. Graham Verchere, Judah Lewis, Caleb Emery, Cory Gruter-Andrew, Tiera Skovbye, Jason Gray-Stanford, och Shauna Johannesen medverkar i filmen.

Historien följer en grupp av tonåringar som hamnar mitt i ett mysterium där en seriemördare terroriserar deras förortsstad sommaren 1984. De misstänker deras närmaste granne som också råkar vara en polis (Rich Sommer).

You Were Never Really Here
Efter ett antal amerikanska trailers har man nu släppt en brittisk trailer för Lynne Ramseys brutala drama “You Were Never Really Here” vilken fick premiär vid Cannes förra året. Joaquin Phoenix spelar en veteran som använder alla sina kunskaper för att hitta en försvunnen flicka. Men snart tappar han kontrollen över allting. Filmen kommer att visas vid Sundance för att sedan få premiär den 6:e april.

Allure
Evan Rachel Woods Torontobidrag “A Worthy Companion” har fått den nya titeln “Allure” och kommer nu till biograferna med en alldeles ny trailer. Julia Sarah Stone, Denis O’Hare, och Maxim Roy medverkar i filmen om en lesbisk städerska (Wood) var involvering med hennes arbetsgivares tysta tonårsdotter tar en mörk riktning. “Allure” får premiär på bio och VOD i USA den 16:e mars.

Show Dogs
Open Road Films har släppt trailern för familjekomedin “Show Dogs” i vilken vi ser Will Arnett som en detektiv som slår sig i lag med sin hundpartner (med röst av Chris ‘Ludacris’ Bridges) som måste gå underjorden vid världens mest exklusiva hundshow.

Natasha Lyonne medverkar också medan Shaquille O’Neal, Alan Cumming, och Stanley Tucci lånar ut sina röster. Raja Gosnell regisserar filmen som får premiär den 18:e maj.

Flower
Orchard har släppt en ny trailer för Max Winklers film “Flower” i vilken vi kan se Zoey Deutch, Kathryn Hahn, Tim Heidecker, Joey Morgan, Dylan Gelula och Maya Eshet. Filmen får premiär den 16:e mars.

Deutch spelar en livlig 17-åring som bor i San Fernando Valley. När henne mammas pojkväns mentalt ostabila son Luke (Morgan) anländer från rehab för att leva med familjen, blir Ericas liv hemma och på det personliga planet överväldigat.

Hellraiser Judgement
Pinhead återvänder i nästa kapitel av “Hellraiser” serien i vilken tre detektiver försöker stoppa en seriemördare och blir insugna i en labyrint av blodig skräck. Gary J. Tunnicliffe regisserar filmen som går direkt till Blu-ray, DVD, och VOD den 13:e februari.

The Vanishing of Sidney Hall
Logan Lerman, Elle Fanning, Kyle Chandler, Michelle Monaghan, Nathan Lane, och Margaret Qualley medverkar i detta drama där en ung man (Lerman) som är en talangfull författare plötsligt blir berömd – men blir desillusionerad då hans verk provocerar fram tragiska händelser bland några unga läsare. Filmen kommer att släppas exklusivt på DIRECTV den 25:e januari för att sedan släppas på biograferna den 2:a mars.

Victor Crowley
“Hatchet” franchisen återvänder i denna trailer för “Victor Crowley”, den fjärde filmen i franchisen. Regissören Adam Green regisserar filmen som utspelar sig ett årtionde efter händelserna i de andra filmerna i franchisen. En grupp överlevande från en flygplanskrasch måste fly från den nyligen återuppväckta Crowley. Filmen hade premiär i dagarna.

 

Taggar::
Tommy

Läs mer om mig på min Om-sida.

  • 1

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *