LADDAR

Sök på Filmparadiset.se

Dela

Livet för tre tjejer i 25-årsåldern är inte så enkelt som man kan tro. Bakom kärlek, drömmar och välvalda Instagram-bilder finns både drama och krossade hjärtan. I serien Filter får tittarna följa Nellys, Frejas och Dianas vardag i jakten på det ”perfekta livet”. Serien Filter kommer nu med två helt nya säsonger på Viafree. Först ut är tredje säsongen som har premiär nu på måndag den 15 januari.

I slutet av 2017 ingick Nelly.com och MTG Sverige ett samarbete med dramaserien Filter i spetsen. Ett samarbete som fortsätter under 2018 då två helt nya säsonger av serien kommer att sändas på Viafree.

”Vi på Viafree är väldigt glada över ett fortsatt samarbete med Nelly.com med tittarsuccén Filter. Det känns mycket kul att vi kan erbjuda våra tittare två helt nya säsonger av serien under 2018”, säger Dzana Dedovic, affärsområdeschef på Viafree.

I huvudrollerna ser vi Sissela Nelander (Nelly), Alexandra Jonsson (Freja) och Leona Axelsen (Diana). Kända ansikten som förekommer i serien är bland andra Ida WargChloé SchutermanPhilips Oros och Daniel Paris. Situationerna som huvudkaraktärerna ställs inför i serien är inspirerade av verkligheten med syfte att skapa en hög dos igenkänning och avdramatisering kring livet som ung kvinna idag.

Hela säsong 3 släpps måndagen den 15 januari på Viafree.
Premiäravsnittet av säsong 4 släpps tisdagen den 13 februari på Viafree. Därefter släpps ett nytt avsnitt varje tisdag.

Taggar::
Tommy

Läs mer om mig på min Om-sida.

  • 1

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *