LADDAR

Sök på Filmparadiset.se

Dela

Sony bjuder nu oss på en titt på 4K:s framtid som dock inte riktigt är här ännu. Bolaget visade upp sin Sony Life UX 4K projektor vi CES 2018, och för endast 30000 dollar kan du också lägga vantarna på en 130 tums 4K projektor till ditt hem. Den är inbyggd i ett anspråkslöst bord med marmortopp, och är menad som en short throw projektor så den inte syns i vardagsrummet. Enligt Engadget, så sänder maskinen även ut 360 graders atmosfäriskt ljud, vilket höjer intresset för projektorn som framtiden för tv.

Men, nu kostar den som en bil och det utesluter de flesta från att köpa den, så vida du inte vinner på lotto!

Taggar::
Tommy

Läs mer om mig på min Om-sida.

  • 1

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *