LADDAR

Sök på Filmparadiset.se

Stallone är redo för ”The Expendables 4”

Dela

Om du älskar Sylvester Stallones hårdkokta actionfranchise ”The Expendables”, så kommer du bli glad att höra att en fjärde film nu är tillbaka på banan! Stallone utannonserade detta på sitt Instagramkonto med en bild och en text som lyder:

”Precis när du trodde det var säkert att gå utomhus…De kommer tillbaka!”

Vi hörde om filmen första gången för cirka fyra år sedan och efter det har ryktena gått fram och tillbaka. Senast vi hörde något var för cirka ett år sedan då Hollywood Reporter meddelade att den fjärde filmen var på gång och att Stallone, Statham och Schwarzenegger var ombord. Dock dröjde det inte länge innan Arnold meddelade att han hoppat av. På bilden Stallone publicerade ser vi honom, Jason Statham och Randy Couture, men ännu har inga skådespelare bekräftats. Men uppenbart har studion gett filmen grönt ljus och nu väntar vi bara på mer information!

Just when you thought it was safe to go outside…They’re coming back!

Ett inlägg delat av Sly Stallone (@officialslystallone)

Taggar::
Tommy

Läs mer om mig på min Om-sida.

  • 1

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *