LADDAR

Sök på Filmparadiset.se

Dela

Efter en rad av teasers har nu Syfy äntligen släppt en fullängdstrailer för ”Krypton”, vilket ger oss en längre titt på den kommande serien som fokuserar på Supermans hemplanet långt innan hans födelse. Se ”Krypton” trailern här ovanför!

Krypton” serien kommer att följa Supermans farfar — vars Hus av El blivit utstött och vanärat — och han måste kämpa för att återfå familjens ära och rädda sin älskade värld från kaos. Namnet Seg-El är en vinkning till Superman skaparen Jerry Siegel och en referens till John Byrnes miniserie från 80-talet, “The World of Krypton”.

I huvudrollen ser vi nykomlingen Cameron Cuffe som Seg-El, Supermans farfar. I rollistan ser vi också Georgina Campbell som Lyta Zod, som är en del av Kryptons militära kast och är dotter till General Alura Zod. Seg-El och Lyta Zod är mitt uppe i en hemlig, och förbjuden, relation.

Krypton” exekutive produceras av David S. Goyer (Man of SteelBatman v Superman: Dawn of JusticeThe Dark Knight trilogin) via hans Phantom Four. Damian Kindler (Sleepy Hollow) fungerar som exekutive producent/showrunner; Colm McCarthy (She Who Brings GiftsPeaky Blinders) kommer att regissera och exekutive producera piloten. Piloten är skriven av David S. Goyer & Ian Goldberg (Once Upon a TimeTerminator: The Sarah Connor Chronicles).

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1975″ display_type=”photocrati-nextgen_pro_horizontal_filmstrip” image_crop=”0″ image_pan=”1″ show_playback_controls=”1″ show_captions=”0″ caption_class=”caption_overlay_bottom” caption_height=”70″ aspect_ratio=”1.5″ width=”100″ width_unit=”%” transition=”fade” transition_speed=”1″ slideshow_speed=”50″ border_size=”0″ border_color=”#ffffff” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”90″ thumbnail_crop=”1″ ngg_triggers_display=”always” is_ecommerce_enabled=”0″ order_by=”filename” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Taggar::
Tommy

Läs mer om mig på min Om-sida.

  • 1

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *