LADDAR

Sök på Filmparadiset.se

Dela

195 centimeter lång och 110kg tung har den 27-åriga rumänska boxaren Florian ‘Big Nasty’ Munteanu fått rollen som son till Ivan Drago (Dolph Lundgren) i den kommande uppföljaren till “Rocky” spinoff filmen “Creed” enligt The Tracking Board.

Munteanus karaktär kommer att slåss mot Michael B. Jordans Adonis Creed i ringen, en nästa generations återmatch efter matchen mellan deras fäder som startade “Rocky IV” och resulterade i Apollo Creeds död.

Steven Caple Jr. (“The Land”) regisserar filmen vilken Sylvester Stallone skrivit tillsammans med Cheo Hodari Coker. Inspelningen startar i Philadelphia i mars och kommer att få premiär den 21:a november, 2018.

Den första “Creed” spelade in 173 miljoner dollar världen över och gav Stallone pris för bästa biroll vid Golden Globe och en Oscarsnominering.

from @officialslystallone Congratulations to Florian “ Big Nasty” Munteanu for getting the part as IVAN DRAGOS son! 27 years old , 6 feet four, 245 pounds of talent.#mgm #creed #creed2 . Now it’s very official!!! I’m so happy and thankful to announce that I will play IVAN DRAGO’S son in CREED II ????. A huge honor to play in such a big movie directed by @stevencaplejr next to @officialslystallone, @michaelbjordan & @dolphlundgren ??. Can’t even describe my feelings in words right now…??. But I’ll promise you this…I’ll work my ass of to make this movie unforgettable ??. Huge thank you to @eduardirimia & the @superkombat Academy for making a dream come true ??. And of course to my parents and brothers at home, without them this would have not been possible ?❤❤. EVERYTHING IS POSSIBLE IF YOU BELIEVE IN YOURSELF AND WORK HARD. #creed #creed2 #bignasty #drago

Ett inlägg delat av Florian ”Big Nasty” Munteanu (@bn_munteanu)

Taggar::
Tommy

Läs mer om mig på min Om-sida.

  • 1

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *