LADDAR

Sök på Filmparadiset.se

Dela

Walt Disney Pictures och Marvel Studios har släppt en ny trailer för ”Black Panther” vilken du kan se här ovanför!

Marvel Studios ”Black Panther” följer T’Challa som, efter sin faders död, kungen av Wakanda, återvänder hem till den isolerade, teknologiskt avancerade Afrikanska nationen för att ta över tronen och inta sin plats som kung. Men när en kraftfull gammal fiende dyker upp igen, testas T’Challa som kung—och Black Panther—när han dras ini en formidable konflikt som sätter Wakandas öde och hela världen i fara. Med detta hot hängande över honom måste den unga kungen samla sina allierade och släppa lös den mäktiga Black Panther för att besegra sina fiender och säkra sitt folk och deras sätt att leva.

I ”Black Panther” ser vi Chadwick BosemanMichael B. JordanLupita Nyong’oDanai GuriraMartin FreemanDaniel KaluuyaLetitia WrightWinston Duke, med Angela BassettForest Whitaker, och Andy Serkis.

Filmen är regisserad av Ryan Coogler och producerad av Kevin Feige med Louis D’EspositoVictoria AlonsoNate MooreJeffrey Chernov och Stan Lee som exekutive producenter. Ryan Coogler & Joe Robert Cole skrev manuset.

Marvel Studios ”Black Panther” får premiär den 14:e februari, 2018.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1669″ display_type=”photocrati-nextgen_pro_horizontal_filmstrip” image_crop=”0″ image_pan=”1″ show_playback_controls=”1″ show_captions=”0″ caption_class=”caption_overlay_bottom” caption_height=”70″ aspect_ratio=”1.5″ width=”100″ width_unit=”%” transition=”fade” transition_speed=”1″ slideshow_speed=”50″ border_size=”0″ border_color=”#ffffff” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”90″ thumbnail_crop=”1″ ngg_triggers_display=”always” is_ecommerce_enabled=”0″ order_by=”filename” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Taggar::
Tommy

Läs mer om mig på min Om-sida.

  • 1

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *