Sök på Filmparadiset.se

Dela
Godzilla återkommer i ett nytt och fräscht format som utspelar sig i framtiden.

På grund av Godzillas ständiga framfart har mänskligheten beslutat sig för att fly jorden och skapa ett nytt hem på en annan planet. Efter många och långa år inser man att det inte finns något hopp för mänskligheten i yttre rymden.  Istället beslutar man sig för att återvända till jorden och besegra Godzilla. 20 000 år har passerat på jorden och är inte den plats de lämnade bakom sig utan är nu en planet av monster!

Detta bjuder på en rolig och ny tappning på franchisen men försakar ändå inte det vi förväntar oss från en Godzilla-film. Filmen är otroligt välgjord och bjuder på en visuell fest för ögat. Allt från fotot till musiken sitter som en smäck trots att filmen egentligen inte bjuder på något nytt när det kommer till historien.

Filmens svaga sida ligger helt och hållet på dess karaktärer, vilka är ganska platta och ointressanta. Men överlag är detta en bra inledning på vad som kommer att bli en trilogi av filmer och filmens eftertextscen lovar gott inför de kommande filmerna då det finns mycket mer att utforska i denna nu så utomjordiska värld!

Info:

Originaltitel: Planet of the Monsters Part 1
Språk: Japanska
Genre: Animation, Sci-Fi
Regi: Hiroyuki Seshita, Kôbun Shizuno
Manus: Gen Urobuchi
Japanska röster
: Mamoru Miyano, Takahiro Sakurai, Kana Hanazawa, Tomokazu Sugita, Yûki Kaji, Jun’ichi Suwabe, Daisuke Ono, Kenta Miyake, Ken’yû Horiuchi, Kazuya Nakai, Kazuhiro Yamaji, Kanehira Yamamoto, Shinya Takahashi, Tomisaburô Horikoshi, Junichi Yanagita
Premiärår: 2017
Speltid: 1h 29min
Bolag: Netflix
Digitalpremiär: 17 januari 2018


Länkar: Godzilla: Planet of the Monsters Part 1 hos IMDB


Köp filmen hos:

Bra
7

Totalbetyg

7.0
Taggar:
Tommy

Läs mer om mig på min Om-sida.

  • 1

Du gillar kanske också

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *