LADDAR

Sök på Filmparadiset.se

Dela
I allmänhet är jag emot remakes, men när det gäller en film som “Flatliners“, som från början bar en ganska usel film så kunde det passa väldigt bra att göra om den och få till något underhållande. Men då ska det vara underhållande också, vilket detta inte är.

Filmen är heller ingen remake utan mer en uppföljare med helt nya karaktärer och ett kortare inhopp av Keifer Sutherlands karaktär från första filmen. På det hela är detta en snabbt gjord röra som i slutänden känns totalt onödig och gjord bara för att få in lite snabba pengar.

Manuset är väldigt slött och sänker filmen totalt. Skådespelarna har enorma problem med sina karaktärer och framstår mer som nybörjare än något annat. De bjuder bara på det ena dumma beslutet efter det andra och framstår som en hoper idioter mer än något annat. Filmen lyckas inte heller bygga upp någon sorts spänning och känns överlag evighetslång.

Nej min känsla för denna film stämde redan från början, detta är skit utan dess like, och är en film du lätt kan hoppa över!

BILDER

Info:

Originaltitel: Flatliners
Språk: Engelska
Genre: Drama, Mysterium, Skräck
Regi: Niels Arden Oplev
Manus: Ben Ripley
Skådespelare: Ellen Page, Diego Luna, Nina Dobrev, James Norton, Kiersey Clemons, Kiefer Sutherland, Madison Brydges, Jacob Soley, Anna Arden, Miguel Anthony, Jenny Raven, Beau Mirchoff, Charlotte McKinney, Steve Byers
Premiärår: 2017
Speltid: 1h 49min
Bolag: Sony Pictures
Blu-ray-premiär: 26 mars 2018
DVD-premiär: 26 mars 2018


Länkar: Flatliners hos IMDB


Köp filmen hos:

Dålig
4

Totalbetyg

4.0
Taggar:
Tommy

Läs mer om mig på min Om-sida.

  • 1

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *