LADDAR

Sök på Filmparadiset.se

Dela
Jag älskade den första säsongen, och jag vill verkligen gilla den här, men den är så långtråkig! Ingen tydlig antagonist. Ok, David Tennant som Killgrave/Purple Man är svår att toppa, men här verkar de inte ens ha försökt. Och var är gästspelen? Visst, huvudkaraktären Jessica är intressant i sig men storyn är så trist att jag sitter och längtar efter att Luke Cage eller Matt Murdock ska dyka upp.

Jag är nu på avsnitt 10, och BY THE LORD IN HEAVEN nu måste det hända något snart!

BILDER

Medelmåttigt
5

Summary

Total Rating

5.0

Info:

Originaltitel: In Search of the Last Action Heroes
Språk: Engelska
Genre: Dokumentär
Regi: Oliver Harper
Manus: Oliver Harper, Timon Singh
Medverkande: Bill Duke, Boaz Davidson, Brad Fiedel, Cynthia Rothrock, Eric Roberts, James Bruner, Jeffrey Greenstein, Jenette Goldstein, Mario Kassar, Mark Goldblatt, Matthias Hues, Michael Jai White, Ronny Cox, Sam Firstenberg, Scott Adkins, Shane Black, Stan Bush, Stuart Ashen
Premiärår: 2019
Speltid: 2h 20min
Bolag: Gravitas Ventures
Blu-ray-premiär: 21 januari 2020
DVD-premiär: 21 januari 2020


Länkar: Jessica Jones hos IMDB


Köp filmen hos:

Taggar:

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *