LADDAR

Sök på Filmparadiset.se

Jojo Rabbit (2019) Recension

Dela
Snacka om en film som tar en med storm och inte släpper taget, detta är så otroligt bra att det nästan är löjligt. Karaktärerna är suveräna och skådespelarna måste ha valts med den allra största av omsorg. Ska du leta fel så får du leta helt i onödan. Som satir och antikrigsfilm är den superaktuell och bjuder på ett budskap som vi alla behöver ta till oss just nu!

I denna satir får vi följa en ung pojke, som med glädje anslutit sig till Hitlers armé, men som upptäcker att hans mor gömmer en judisk flicka i deras hem.

Manuset är välskrivet och humorn är otroligt träffsäker, men här finns också mer känslosamma moment. Allt från scenerier, foto, manus, regi och klippning är otroligt bra. Denna bisarra film är utan tvekan regissören Taika Waititis allra bästa film. Och en sak är säkert, denna film kliver in på listan över förra årets bästa filmer.

Info:

Originaltitel: Jojo Rabbit
Språk: Engelska
Genre: Drama, Komedi, Krig
Regi: Taika Waititii
Manus: Taika Waititi
Skådespelare
: Alfie Allen, Archie Yates, Brian Caspe, Joe Weintraub, Luke Brandon Field, Rebel Wilson, Roman Griffin Davis, Sam Haygarth, Sam Rockwell, Scarlett Johansson, Stanislav Callas, Stephen Merchant, Taika Waititi, Thomasin McKenzie
Premiärår: 2019
Speltid: 1h 48min
Bolag: 20th Century Fox
Biopremiär: 10 januari 2020
DVD-premiär: 1 juni 2020
Blu-ray-premiär: 1 juni 2020
Digitalpremiär: 1 juni 2020


Länkar: Jojo Rabbit hos IMDB


Köp filmen hos:

Suverän
9

Totalbetyg

9.0
Taggar::
Tommy

Läs mer om mig på min Om-sida.

  • 1

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *