LADDAR

Sök på Filmparadiset.se

Dela

Det har gått fem år sedan man först utannonserade filmen och det är över tre år sedan den spelades in. Vi talar om John Turturros “The Big Lebowski” spin-off “The Jesus Rolls” som nu äntligen når biograferna och har fått en första trailer. Se trailern här ovanför!

Turturro repriserar sin ikoniska roll som bowlaren Jesus Quintana i filmen som också är något av en remake på Bertrand Bliers ”Going Places” från 1974. Historien följer en trio av missanpassade vars vanvördiga, sexuellt laddade dynamik utvecklar sig till en överraskande kärlekshistoria samtidigt som deras spontana och nonchalanta attityd till det som varit och det som komma skall slår tillbaka på dem gång efter gång, även fast det ofrivilligt utför goda handlingar.

När det blir fiende med en beväpnad hårfrisörska, blir deras resa en konstant flykt från lagen, från samhället och från frisörskan, allt medan banden till deras utomstående familj stärks. Bobby Cannavale, Audrey Tautou, Jon Hamm, Christopher Walken, Susan Sarandon, och Pete Davidson medverkar i filmen.

Taggar::
Tommy

Läs mer om mig på min Om-sida.

  • 1

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *