LADDAR

Sök på Filmparadiset.se

Dela

Den nya amerikanska streamingtjänsten Quibi (förkortning för Quick Bites) är inte lik någon annan streamingtjänst. Här fokuserar man nämligen på serier som endast går att se i en mobiltelefon och där avsnitten bara är 10 minuter långa.

Under Superbowl-finalen kommer man att starta upp marknadsföringen rejält och då med bland annat trailern här ovanför. Man bjuder även på ytterligare tre trailer för de som anmält sitt intresse för tjänsten. Totalt kommer man att släppa 50 stycken Quibi-serier vid premiären i april. Man beräknar att släppa 175 stycken originalserier under första året vilket motsvarar 8500 avsnitt och att man släpper tre timmar nytt material varje dag.

The Fugitive” – med Kiefer Sutherland och Boyd Hobrook.

Flipped” – med Will Forte, Kaitlin Olson, Andy Garcia och Eva Longoria.

Elba Vs. Block” – med Idris Elba och Ken Block.

Alla som skapar material för Quibi äger själva rättigheterna till innehållet, under förutsättningen att det först måste gå att se på Quibi i 2 år. Efter det får man göra vad man vill med materialet. Detta har lockat många kända namn att ställa upp och producera material. Här hittar vi bland annat Steven Spielberg, Guillermo del Toro, Russo-bröderna, Sam Raimi, Paul Feig, Dwayne Johnson, Liam Hemsworth, Sophie Turner, Doug Liman, Rachel Brosnahan, Christina Ricci, Kiefer Sutherland, Peter Farrelly, Antoine Fuqua, Laurence Fishburne, Lorne Michaels, Seth Myers, Tyra Banks, Lena Waithe, Jennifer Lopez, Anna Kendrick, Darren Criss, Don Cheadle, Idris Elba, Chrissy Teigen, Catherine Hardwicke, Dave Franco, Zac Efron, Corey Hawkins, Kevin Hart och Bill Murray.

Quibi har premiär den 6:e april i USA. Något datum eller om man kommer att släppa tjänsten utanför USA finns ännu ej. Kostnaden ligger mellan 5-8 dollar beroende på om man vill ha reklam eller inte.

Taggar::
Tommy

Läs mer om mig på min Om-sida.

  • 1

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *