LADDAR

Sök på Filmparadiset.se

CW har beställt en ny pilot för en “The Lost Boys” tv-serie!

Dela

Redan förra året fick vi veta att CW hade spelat in en pilot för en tv-serie baserad på “The Lost Boys” som man sedan skrotade helt och hållet. Man bestämde sig för att omarbeta det hela och ta in helt nya skådespelare för ytterligare ett försök att få projektet att lyfta. Och nu får vi veta via Deadline att man börjat arbetet med en nya pilot.

Den potentiellt nya serien är skapad av Heather Mitchell och Rob Thomas, och en ny pilot har fått grönt ljus och regisseras av Marcos Siega (“Batwoman”).

Den tidigare piloten som regisserades av Catherine Hardwicke, har skrivits om och man har tagit in en helt ny rollista för det andra försöket.

Seriens handling: “The Lost Boys” utspelar sig i Santa Carla, hem till en vacker promenad, all sockervadd du kan äta…och en hemlig undre värld bestående av vampyrer.

Efter deras fars plötsliga död, flyttar bröderna Michael och Sam Emerson till Santa Carla med deras mor, Lucy, som hoppas kunna starta om i staden som hon växte upp i. Men bröderna finner sig själva dras djupare och djupare in i den förföriska världen av Santa Carlas evigt vackra och ungdomliga odöda.

Taggar::
Tommy

Läs mer om mig på min Om-sida.

  • 1

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *