LADDAR

Sök på Filmparadiset.se

Dela

Small Town Monsters har släppt den officiella teaser trailern för regissören Seth Breedloves nya dokumentär “The Mothman Legacy“. Du kan se den obehagliga trailern här ovanför. Trailern “ger publiken en glimt av de mörka, hemsökta landskap som man fångat på film runt omkring i West Virginia, tillsammans med ljudklipp från vittnesintervjuer för den nya filmen.”

Förutom trailern så har man även släppt en snygg poster från artisten Christopher Shy (“Mandy”, “Godzilla: King of the Monsters”) och den kan du se här nedanför.

Det sista kapitlet i Breedloves Mothmantrilogi och en direkt uppföljare till “The Mothman of Point Pleasant”, så berättar “The Mothman Legacy” historien om dussintals av observationer av en folklegend av ett tvivelaktigt ursprung, som än idag påstås ses i området.

Med ett dussin ögonvittnesintervjuer, lovar filmen att bjuda på några av de mest intensiva och skrämmande möten någonsin.

Många tror att Mothman är ett fenomen från 60-talet, ett omen som bara framträder alldeles innan en tragedi, som sedan försvinner efter en rad av observationer, som vid kollapsen av Silverbron 1967. Men om det är mer än så? Vad om ursprunget för detta omen kan spåras mycket längre tillbaka i tiden och gå mycket djupare än vad någon någonsin förstått? Och vad om…observationerna aldrig har tagit slut?

“The Mothman Legacy” finansieras via en Kickstarterkampanj som startar under torsdagen den 6:e februari. Klicka in på SmallTownMonsters.com för att få veta mer.

The Mothman Legacy Poster 01

Taggar::
Tommy

Läs mer om mig på min Om-sida.

  • 1
Tidigare inlägg
Nästa inlägg

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *