LADDAR

Sök på Filmparadiset.se

The Expendables hamnar i helvetet i nytt seriealbum!

Dela

Det pågår en Indiegogokampanj för ett seriealbum kallat “The Expendables Go to Hell” vilket låter härligt galet! Man har sedan länge passerat sitt mål på 13247 dollar och har nått 65807 så det verkar som serien blir av.

Enligt Indiegogo så är historien skriven av “Sylvester Stallone & Chuck Dixon med teckningar av Graham Nolan! Skaparna av ROCKY och BANE berättar en otrolig historia om övernaturliga strider!”

I denna historia är The Expendables dödade i strid och hamnar i helvetet där de måste slåss mot demoner, monsters och drakar!

Följ länken för mer detaljer: https://www.indiegogo.com/projects/the-expendables-go-to-hell-graphic-novel?fbclid=IwAR32afrjZEUAFhjIfijg7mdGshQWmj9MNZpneeNoBZupvDzrCzl2-Xx7vAQ#/

50-sidor huvudhistoria som följs av 3 sidoäventyr!

  • THE BRIDGE- Barney Ross är förvånad över att hitta själen till sin fortfarande levande vän Tool, fångad i helvetet!! Teckningar av Jason Johnson (TEAM 7).
  • CHRISTMAS IN HELL- Lee Christmas luras bort ifrån teamet just när de behöver honom som mest! Teckningar av Kelsey Shannon (NORAH’S SAGA)
  • BARBARIAN’S HOLIDAY- Gunner Jensen gör det mesta av en dålig situation! Teckningar av Butch Guice (DOCTOR STRANGE).

Taggar::
Tommy

Läs mer om mig på min Om-sida.

  • 1

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *